Som en vanlig onsdag

Hej på er! Först var jag i skolan till tre då jag stannade kvar i skolan med Jonna och Isabella för att sedan åka till konfan. Konfan höll på i två timmar och när jag kom hem har jag pluggat lite till resan. Såhär brukar mina onsdagar se ut nu för tiden. Skola, konfa och plugg helt enkelt. Hur brukar era onsdagar se ut? Puss  och kram 
Kommentarer
Postat av: jonna

tack :) Hoppas du har en mysig kväll! Kram

2014-11-05 @ 21:39:00
URL: http://jonnaalm.blogg.se
Postat av: MALIN

Fina fina du! Har du haft en härlig onsdag? :) Puss

2014-11-06 @ 00:15:40
URL: http://malinkirstine.se
Postat av: Kajsa-Stina

sv: Vad kul! Jag ser verkligen fram emot att få ta del av din resa och se vad ni får uppleva för nåt! Så spännande med Usa också då jag aldrig har varit där innan :) Ser så mycket fram emot alla bilder du kommer ta där hihi :)

Åh ja det är ju klart! Du lär ju få plugga en del matte nu innan du åker så du inte kommer efter med vad dom andra i din klass gör men det kommer du klara galant! Du är så duktig :) Det låter som du hade en bra dag igår. Eftersom jag aldrig har konfirmerat mig så vet inte jag vad man gör där haha. Vad får ni göra när ni är på era träffar? Det låter mysigt iallafall :)

Med mig är det annars helt okej idag. Ska åka in till stan och äta lunch med mamma om några timmar och kanske kolla på julklappar. Annars så ska jag träffa en kompis en stund! Hur mår du idag och vad ska du hitta på? :)
Kramar <3

2014-11-06 @ 09:29:03
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback