Torsdag❤

 
Förlåt att detta blir ett väldigt sent inlägg men har inte haft tid. På morgonen så vaknade jag runt 8-9 tiden. Jag gjortde min läxa, så behöver jag inte tänka på den mer. Efter det stack jag till mormor och morfar och åt där med mina kusiner. Efter vi hade ätit stack jag mormor och mamma till lager 157 i Gälstad. Blev faktiskt besviken. Trodde det skulle vara vara bättre. Det ända jag hittade var ett par svarta jeans. Dom satt faktiskt jätte fint på, så det var inte något onödigt köp iallafall. Sen köpte även min mormor ett par tärmo byxor som jag ska få i Julklapp.  Efter att jag hade kommit hem hade våra jultidningar kommit. Så nu ikväll har jag varit och delat ut en massa och ska fortsätta imorgon också. Ha det bra finisar!

Nytt favoritskal♥

För ca 1-2 veckor sedan beställde jag ju detta skalet. Det kom hem igår. Världens finaste skal! Verkligen ett nytt favoritskal enligt mig. Har letat efter ett fint skal jätte länge och äntligen hittade jag ett superfint. Den har också världens finaste ljus rosa färg. Vad tyckter ni? :)

Halloween

 

Hollister, Zara och Björn Borg ♥

Hej Hej! Idag har jag ju som sagt varit på emporia. Det har varit superkul! På Hollister så hittade jag 2 superfina tröjor och och en snygg väst. Sen gick jag in på Björn Borg och där jag köpte lite underkläder. Sen gick jag också in på Zara där jag hittade en supersnygg vinterjacka och en vit blus. Jag har iallafall haft en superbra dag i Malmö bland alla skåningar. Imorgon åker jag också på shopping, haha. Mycket shopping nu! Jag ska åka med min mamma och mormor till lager 157. Jag berättar mer om det imorgon. Ikväll blir det mys framför Bode Söker Fru. Puss Hej

Vill ha allt här ifrån!♥

 
V&S
 
Älskar Victoria Secret

EMPORIA

 (Jonnas fina fötter och stövlar)
 
Åh vad jag har längtat efter denna dagen. Hur länge som helst! För idag blir det ju som sagt Emporia. Så kul! Jag åker nio på morgonen idag och sen är jag där hela dagen och kommer hem någon gång ikväll. Jag har gjort lite tidinställda så fortsätt som vanligt under dagen. Ha det bra så hörs vi mer när jag kommer hem! 

Shopping i Jönköping ♥

Bilder från när vi va inne på New Yorker
 
Hela dagen idag har jag varit i Jönköping på shopping med Jonna, Alma och Ada. Vi har haft en supermysigt dag och massa skratt. Vi åkte idag vid 12 tiden och kom hem nu vid 6 tiden. Jag hade bestämmt mig att inte köpa mycket och jag höll på det. Det blev ett halsband som jag verkligen velat ha hur länge som helst och sen ett torr schampoo som jag behövde. Jag kommer att berätta och visa er sen för jag tänkte göra en haul för er eftersom idag var ju ju i Jönköping då, imorgon ska jag till Emporia och på torsdag ska jag till Lager 157. Hoppas att ni haft en superbra dag! Det har iallafall jag haft. Ha det bra så hörs vi mer imorgon. Kramis 
 

Wanties ♥ Hollister

Hollister Wanties♥
På onsdag nu på höstlovet (imorgon) ska jag åka till Emporia på shopping. Åh vad jag längtar. Min favoritaffär där är helt klart Hollister. Finns så mycket snyggt. Skulle vilja ha så himla mycket. Har suttit här nu och kollat runt på en massa kläder från Hollister. Vilket plagg skulle ni helst vilja har från collaget? :)

Italien alla år♥

Italien 2011♥
 
Nu har jag suttit här och kollat på en massa bilder när vi har varit i Italien. Det var exakt på samma ställe som vi var detta året och samma personer ♥ Första gången jag åkte till Italien var jag fyra år och sen dess har vi åkt alla år förutom typ två eller tre. Älskar det!

Måndag med Matilda och Jonna♥

Mina fina tjejer 
 
Hej på er! På förmiddagen idag  stack jag upp till Matilda en sväng. Vi baknade chokladmuffins och dom blev supergoda! Efter det åkte jag, farmor och min lillebror till Cahping för att äta pizza. Vid två tiden kom Jonna och Matilda till mig och vi kollade på Linn Ahlborgs live chatt, haha, sen typ fotade vi lite, målade naglarna och hade det allmänt mysigt. Sen stack Jonna hem och då va jag med Matilda. Hoppas ni haft en bra dag finisar!♥ Kram

Nytt favoritgodis!

I helgen så hittade jag mitt absåluta favorit godis. Jag älskar sura godisar och väljer alltid att ta plockgodis så jag får många olika sorters sura godisar, haha. Men nu så hittade jag denna påsen med massa olika sura gosisar. Åh vad gott det var! Verklien nytt favorit godis!♥ Vilket är erat favoritgodis? :) 

Söndag

Dagen började med att jag vaknade upp hos mormor och morfar. Jag var hos dom till runt 1 tiden då mamma och pappa kom hem. Sen åkte jag med mamma till Stadium där jag köpte en mössa och IFK kläder till fotbollen sen när den börja igen. Vid halv fyra åkte jag och träffade Jonna och Alma. Vi åkte ner till ishallen och kollade på hocky med massa andra tjejer som redan satt där nere. Ikväll blir det solsidan och mys med familjen. Ha en bra kväll finisar! 

Pink Flower ♥

 

Vinnare av veckans bloggläsare ♥

 
I fredags startade jag min första tävlig har på bloggen. Det var en tävlig om vem som hade varit mest aktiv på bloggen under veckan. Denna veckan blir det helt klart denna tjejen. Hon är 16 år och heter Amanda. Hon har en grymt fin blogg och bloggar om sin vardag, dangensoutfit, resor, naglar, video och massa mer. Hon tar även superfina bilder och lägger upp! Tycker verkligen ni ska ta en titt på hennes blogg. Grattis Amanda :) (Klicka på bilden för att komma till hennes blogg)
 
Ni kan fortsätta att vara aktiva för jag kommer att välja en vinnare nästa söndag också :)

Min kamera

 Förlåt för sjukt dåliga mobilbilder. Men ni får stå ut eftersom jag fotar min kamera så kan jag ju inte fota med kameran, haha. Tog även dessa bilder när jag fick min kamera så de är rätt gamla.
 
I morse fick jag en kommentar att jag skulle visa och berätta lite om min kamera i ett inlägg. Självklart jag gör det. Det är bara kul, för då får jag mer inspo om jag vad kan blogga om osv. Men iallfall. Märket på kameran är Sony. Den heter Sony a 37 (som ni ser på bilden). Just nu så har jag inte de objektivet på som är på bilden. Mitt objektiv har gått sönder så jag lånar min pappas nu. Jag köpte kameran på Media Markt och då kostade den 4000-5000 (med allt, väska, minnerskort osv) kommer inte riktigt ihåg exakta priset men det var något där imellan. Men jag vet att man kan köpa den för billigare nu. Jag tycker att denna kameran är bra och fota med osv, men helst skulle jag vilja ha en Canon 600D, men denna funkar ändå jätte bra och vissa bilder blir faktiskt super bra!♥ Hoppas att du som frågade fick svar på allt och om det är något mer du vill veta är det bara att kommentera :)

Mormor & Morfar ♥

Glömde min kamera hemma, så därför får ni stå ut med sånna här random bilder som jag tog för typ 1 månad sedan
 
Hej snyggingar! Kvällen ägna jag i min mormor och morfars soffa. Mina föreldara är i Göteborg över helgen, så då fick jag och Viktor sova hos mormor. Eller inte hela helgen bara lördag till söndag. Nu sitter vi i mormor och morfars soffa och myser och kollar på TV. Supermysigt! Vad gör ni kväll då?  

Marknad

 
Idag är det lördag, tror redan alla vet det men ja. En gång i månaden här i Värnamo är det marknad. Känns som det var åratal sen jag var nere på stan och gick runt i många affärer. På det sista känns det bara som att man har åkt ner för att gå en en affär, haha. Men jag ska iallfall åka ner på stan idag med mina tjejer ♥ Ha en bra dag, vi hörs senare!

Äntligen höstlov♡

 
Detta är nog den dagen jag längtat till mest i typ 1 månad nu. HÖSTLOV! Åh vad skönt. Tänkt att nu har vi äntligen höstlov! I 1 veckan och en dag, eftersom vi har studiedag på måndagen. På lovet så ska jag åka och shoppa på Emporia och sen ska jag också shoppa på lager 157. Kommer bli superkul! Sen ska jag också träffa min kompis från Kristianstad som kommer hit. Vad ska ni göra på höstlovet?♡

Myskväll med Ida ♥

 
Hej på er! Hur har eran dag varit? Min dag har varit super bra och kommer bara bli bättre. Skolan idag gick snabbt. På fredagar slutar vi kvart i ett, så det är superskönt. När jag kom hem så har jag bara tagit det rätt lungt. Nu vid fem ska jag och familjen och Ida och hennes familj ner till ett snällt där man kan dyka och det ska vi testa. Sen ska vi åka hem tills oss och äta. Kommer bli en supermusig fredag kväll. Hoppas ni också får en super mysig fredag kväll! 

Veckans bloggläsare

 
Jag tänkte faktiskt börja med något nytt här på bloggen. Jag tänkte börja med något som heter veckansbloggläsare. Det går till så att ni som läser och kommenterar min blogg, alltså ni som är mest aktiv att läsa och kommentera på min blogg får ett pris som heter veckansbloggläsare. Den som vinner kommer jag tipsa om på min blogg och berätta lite om eran blogg osv. Ni behöver inte göra någonting förutom att vara aktiv här. Vad säger ni om det? Jag kommer testa först några gångar och sen bestämmer jag mig om jag ska fortsätta eller inte. Jag kommer att välja en varje eller varannan söndag och jag börjar redan nu på söndag. Så håll er aktiva! :)