Valborg

Hej på er! Har precis kommit hem från moppe körning på landsväg. Har kört både i stan och på landsväg nu och klarat båda, så det känns så himla skönt! Nu är det bara provet kvar sen har jag körkort, taggad!! Idag är det ju valborg och det ska firas med kompisar. Ska till Matilda och äta och mysa lite och senare blir det nog ner på stan. Hoppas ni får en jättebra valborg! Kramar 

Svar på frågestund #2

Frågor från http://nouw.com/linahs 
Har du en youtubekanal? om inte, vill du börja med det? 
Svar: Har inte någon youtube kanal, eller jo jag har en men jag lägger inte upp några videos. Jag bara kollar på andra youtubers. Jag har däremot videofy me som jag använder lite då och då. Men jag vet inte det där med youtube. Känns inte så jag, så jag vet inte om jag vill börja med det helt ärligt. Men det är så roligt att kolla på andra där.
 

Frågor från http://malinkirstine.se/ 
Hur kom det sig att du började blogga? Svar: Hela mitt bloggande började med att jag startade en blogg tillsammans med tre andra kompisar. Sen slutade vi blogga och jag tyckte att det var superkul att blogga och då startade jag en egen blogg. Hade först en egen på devote i ca 1 år och nu har jag denna bloggen på blogg.se och har haft denna bloggen i mer än två år.
Hur kommer du klä dig i vår och sommar (enligt trenderna)? Svar: Jag klä mig i sånt jag tycker är snyggt. Men två saker jag verkligen älskar att ha nu i vår är bootbut jeans och kappor, åh vad snyggt det är asså!! Annars har jag inget såntdär speciell tränd hur jag klär mig i vår och sommar.
Vilka bloggar läser du dagligen? Svar: Helt ärligt hinner jag inte med att läsa en blogg dagligen. Har så mycket hela tiden. Men kollar kanske tre gånger i veckan och då kollar jag alltid keela.se.  
Vem är din förebild? Svar: Keela, hon är såå grym!
Vad gör du allra helst en ledig dag? Svar: Sover länge, bloggar, träffas kompisar, spela lite fotboll, äta god mat och bara ta det lugnt. Det skulle jag gjort om jag varit hemma. Men annars hade jag ju gärna velat åka iväg och shoppat eller ligga på stranden en heldag. 
 
Några wanties för sommaren? Svar: Brors på om det ska vara kläder, smink eller bara någon sak. Men jag vill gärna ha en fjärrutlösare så jag kan ta bättre outfit bilder, haha. 
Vilka är dina bästa kompisar? Svar: Har många väldigt nära och bra kompisar men min bästa kompis är Lovisa. 
Vad är de roligast att blogga om? Svar: Är nog outfit bilder. Vet att många gillar det och gillar själv att kolla på det så är nog outfit bilder. 
Vad är de roligast att läsa om på en blogg, enligt dig? Svar: Jag somsagt älskar verkligen outfit bilder, så det är nog det roligaste tycker jag. Gillar också tips, skönhet och andra mode inlägg. 
 
bästa med att blogga? Svar: Alla fina kommentarer, att bara få blogga allting är liksom så roligt. 
när hade du senast ett förhållande? Svar: Var typ i 2an, haha. 
vill du ha ett förhållande just nu? Svar: Nej det tror jag inte. 
varför började du blogga? Svar: Hela mitt bloggande började med att jag startade en blogg tillsammans med tre andra kompisar. Sen slutade vi blogga och jag tyckte att det var superkul att blogga och då startade jag en egen blogg. Hade först en egen på devote i ca 1 år och nu har jag denna bloggen på blogg.se och har haft denna bloggen i mer än två år.
3 favoriter i garderoben? Svar: Tre plagg jag gillar väldigt mycket från min gardrob är odd molly koftan, hollister blusen och mina boot cut jeans. Har tyvärr ingen bild på bootcut jeansen men här är de andra två.
bästa årstiden & varför? Svar: Sommaren, helt klart. Det är varmt, vi har loooov! Vi åker på semestrar, träffa vänner, sena sommarkvällar, bada, sola, man blir brun, hittar på roliga saker, kan gå i short och linnen och allt är bara bäst med sommare. 
bästa & sämsta du varit med om? Svar: Bästa måste nog vara alla semestrar. Särskilt USA resan, var verkligen min dröm så det är bland det bästa måste jag säga. Har säkert några dåliga saker men kommer faktiskt inte på något nu tyvärr. 
 
 
 Åh tack så jätte mycket för alla era frågor blir verligen så himla glad. Trodde bara det skulle bli två delar men det är så himla mycket frågor så får ta en del 3 också. Den ser ni i morgon, håll utkik!

15 ♥

Idag fyller jag femton år och det känns så himla bra! Har haft en så superbra födelsedag. Fått många fina presenter, många grattiskramar, och många grattis på alla sociala medier och era kommentarer. Blir så himla glad och alla är bara så söta! Vill ni att jag ska visa vad jag fick i födelsedags present? Isåfall är det bara att kommentera. ILYSM 

Svar på frågestund #1

Varför började du blogga?
Svar: Hela mitt bloggande började med att jag startade en blogg tillsammans med tre andra kompisar. Sen slutade vi blogga och jag tyckte att det var superkul att blogga och då startade jag en egen blogg. Hade först en egen på devote i ca 1 år och nu har jag denna bloggen på blogg.se och har haft denna bloggen i mer än två år :)

Frågor från http://cezia.se/ 
Vad är ditt absoluta favoritplagg?
 
Svar: Oj svår fråga, bror absolut på årstid men under denna våren och vintern har det nog varit min rosa odd molly kofta blandannat. 
Fråga från http://xoxo.blogg.se/
Favoritfärg/film/blogg och varför?
Svar: Favoritfärg är rosa och vit. Favoritfilm är the fault in our stars, såå bra! Favoritbogg måste vara http://keela.se för hon är min förebild :)
 
Tränar du? isf vilken träningsform? Svar: Jag går ju på fotboll så tränar det. Men jag kör även styrka och springer.
Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Svar: Oj haha svår fråga, ingen aning. 
Vilka bloggar läser du? Svar: Läser verkligen supermånga bloggar. Men om jag ska ta de största bloggarna är det blandannat Keela, Linn Ahlborg, elvirall.se, josefines.se, kenzas.
Vad ska en bra blogg innehålla enligt dig? Svar: Mycket bilder och variation på bloginlägg 
 

Frågor från http://liizes.com
Ditt favvoplagg? Svar: Har somsagt många med blandannat odd molly koftan
Kändiscrush? Svar: Chuck Bass <3333 Så himla snygg!
favvomaträtt? Svar: Oxfile med grönpepparsås och något som innerhåller potatis.
vilka serier följer du? Svar: Följer bara en och det är gossip girl
 
Vad är det bästa/sämsta med att blogga? Svar: Bästa = Alla fina kommentarer, all pep, alla besökare och visningar, allt är bara så bra och roligt!! Sämsta = När man har bloggtorka och att ibland tar det för mycket tid men det är roligt så.
Om du var tvungen att börja med en sport vilken skulle du välja? Svar: Går ju på fotboll så väljer ju det såklart. Me om jag inte går välja fotboll skulle jag gärna vilja spela volleyboll så rolig sport. 
Det första och sista du gör när du vaknar eller somnar :) Svar: Kollar på mobil, både när jag vaknar och innan jag somnar.
 
Detta är del 1 på frågestunden, vill bara tacka för alla frågor. Har fått jätte många frågor och det är verkligen så himla kul!! Tack så mycket för era frågor :)
 

15 tomorrow ♥

Hej mina fina! Tisdagen idag har gått så himla snabbt. Hela skoldagen och allting har gått så fort. När jag slutade skolan idag vid halv fyra åkte jag hem och började plugga svenska. Har nämligen svenska prov i morgon så har övat på det. Åkte sedan och hälsade på mormor och morfar eftersom de nyss varit utomlands. Annars har jag bara tagit det lugnt. I morgon fyller jag femton, är verkligen så sjukt taggad. Älskar att fylla år, haha! Beter mig som jag typ vore fem och skulle fylla år. Kommer säkert inte kunna sova nu på kvälllen heller, haha! Sov gott lovies

fem

Fem saker jag längtar till:
Jag är färdig med moppekörkortet
Sommaren
Konfaavslutningen
Min födelsedag
Sommarlovet
 
Fem sminkprodukter jag gillar:
Mitt rouge från nicka k new york
Mitt carmex läppbalsam
Mitt puder från isadora
Min mascara från benefit som nu är slut
Min brow set penna från sumita
 
Fem bloggar jag följer: 
Keela
Linn Ahlborg
Elvirall.se
Josefines.se
Kenza
 
Fem saker jag gillar:
Resor
Lov
Sommar
Min familj och vänner
Min mobil <33

Ni kan fortfarande ställe frågor till frågestunden

Ville bara påminna er att min frågestund är fortfarande igång och ni kan fortfarande ställa frågor. Ni kan ställa frågor här i detta inlägget eller på mitt ask konto som ni hittar här (http://ask.fm/juliafrogestund. I veckan kommer det upp svar på frågorna så passa på att ställa era sista frågor nu! Om ni vill vara anonyma är det bara att gå in och ställa på mitt ask konto HÄR http://ask.fm/juliafrogestund Puss ni är bäst  

Utomhus outfit ♥ vår

// jacka från zara // sharf från vero moda // byxor från gina tricot // skor från johny bulls //
 
Detta har varit min utomhus outfit för i vår. Köpte jacken från zara i början av våren. Ville verkligen ha en beige jacka denna våren, tycker det är så snyggt. Har såklart haft typ andra skor och sånt till men detta hade jag i början av våren. 

Sunday

Hej på er! Hur har eran söndag varit? Själv började min söndag med gudstjänst. Är äntligen färdig med alla mina femton så nu behöver jag inte gå på någon mer, så skönt!! Senare pluggade jag lite tyska och svenska. Tog en liten paus och kollade på serie och spelade lite fotboll med Lovisa. Godnatt alla bloggläsare! 

Ikea doftljus

Jag älskar verkligen ikeas doftljus. Alla luktar så himla gott. Just nu har jag dessa i mitt rum och de luktar så himla sött och gott. Dessutom är ikeas doftljus billiga. Bättre att köpa ljus på ikea som luktar supergott istället för att köpa ljus från yankee candle som är mycket dyrare. Tips 

Saturday

Hej på er! Lördagen idag började med att plugga moppe teori. På eftermiddagen åkte jag och Lovisa till stan en sväng för att fixa några ärender. Senare åkte vi hem till mig och tog det rätt lugnt. Vi spelade även lite fotboll nu  ikväll. Resten av kvällen har jag spenderat framför gossip girl. Vi hörs i morgon! XOXO lovies 

3 outfits

 
3 outfits
z

Kvällens outfit

// skor från johny bulls // tights från lindex // blus från vero moda // kappa från gina tricot // 
 
Har precis kommit hem från en kväll i Jönköping. Har firat farmors sambo som fyllde år i veckan så ikväll firade vi honom på resturangen Jensens Böffhus. Så sjukt god mat där. Här ser ni dessutom två bilder på kvällens outfit. Hoppas ni haft en superbra fredag kväll! Pussar och kramar

5 drömresor

Bora bora
London
 Hawaii
New york
Califonien

Här är 5 av mina drömresor, hade varit så häftigt att besöka dessa platser. Verkligen mina drömresor hit jag vill aldra mest av alla platser på jorden. 

Moppe teori

Hej på er! Hur har eran torsdag varit? Själv har min varit helt okej. Skola som vanligt och slutade vid halv tre, så det var skönt! Hela dagen har jag pluggat moppe teor. Fyller ju 15 nästa vecka på onsdag och då vill jag gärna skriva upp teori provet så snabbt som möjligt så jag bara kan börja köra moppen sen. Så detta kommer bli en plugga moppe helg, vilket typ suger för teorin är så tråkigt, men allt för att kunan köra haha. Hejs svejs leverpastej! 

Senaste köpet ♥ Puder

En dag i veckan köpte jag detta pudret från isadora. Det heter anti shine mattifying powder och jag har i färgen 31 matte beige. Verkligen ett grymt bra puder som mattar ner huden superbra och man ser väldigt "fräch" ut. Älskar det verkligen!!

Onsdag

Hej på er! Mina dagar är verkligen fullproppade just nu. Idag hade jag konfa dirket efter skolan. Har bara 4 gånger kvar, går så sjukt snabbt! Brukar alltid ha fys sen men det är ingen mer fys nu så då träffades några från laget och spelade lite istället. Har precis kommer hem nu och ska snart gå och lägga mig. Hoppas ni haft en superbra dag! Puss lovies 

Favoriter just nu

Skönhetsprodukt

Mitt nya puder från isadora, mattar ner huden helt superbra!

Klädesplagg

Oj vad svårt, vet inte om jag har något direkt favoritklädesplagg. Men kanske min blåa blus från hollister tycker jag väldigt mycket om att använda. 

Resemål

Något varmt ställe där man kan sola och bada. Hatar verkligen att vara så blek som man är nu, uch! Annars dit jag vill mest nu är faktiskt Californien, åh!

Serie

Gossip girl, helt klart. Såååå himla bra, älskar älskar älskar! 

Blogg

Keela.se Hon är min förebild. Läser hennes blogg hela tiden typ. Hon är såå bra! 

Film

Måste dog vara the fault in our stars, såå bra!

Dm match

Har precis kommit hem från första dm matchen för i år. Var så himla taggad men det blev en förlust med 7-3, supertråkigt! Annars idag har jag bara varit i skolan. Har en engelska redovisning om en bok i morgon så ska förbereda mig lite på det. Hoppas iallafall ni haft en superbra dag! Puss och kram

Tips på fyra frukostar

Yoghurt  Häll upp lite yoghurt i en skål och sen lägg i lite jordgubbar, blåbär eller någon annan frukt du gillar. Häll också i lite musli, cornflakes eller vad som helst, supergott och snabbt! 
Blåbärs smoothie  Gör en snabb blåbärs smoothie med lite fil, blåbär och banan i. Ett tips är att ta havregryn i din smoothie, då blir du mer mätt. 
Mjölk med jordgubbar  Gör en tallrik med mjölk och sen lägg i några jordgubbar. Det blir verkligen supergott!!
Gröt  Om du vill göra något som man blir mer mätt av kan man göra en tallrik med gröt och lite sylt på. Supergott det med!