Julkänslor ♥

Har verkligen fått sån julkänsla denna helgen. Började på fredagen då de första snöflingora kom. Men det snöade bara i typ 2 min så det blev inget som låg kvar. Sen var jag även på julmarknad i lördags med Lovisa. Har även julstädat hemma och tagit fram ljusstakarna och allt sånt eftersom det är 1 advent idag. Så mysigt med julen tykcer jag! Vill bara ut på stan och köpa julklappar!! Annars har jag inte gjort så mycket idag. Har precis kommit hem från styrkestäning med laget, superroligt är det! Hoppas iallafal eran 1 advent varit bra! Glad advent mina fina 

Utmaning ♥ Nedräkning till julafton

Imorgon så startar jag med en till utmaning här på bloggen. Det kommer vara som en nedräkning till julafton. Varje dag kommer det publiceras ett inlägg där jag som förut lägger upp en bild som stämmer in med rubriken. Rubrkerna kommer att vara olika frågor som har med julen att göra. Utmaningen börja i morgon och slutar på julafton. Tycker ni det låter som en bra ide?

Revlon ♥ läppstift

Köpte dessa superfina läppstift från revlon när jag var i USA. En ljusrosa superfin färg i 055 Cupcakes och en bech/brun färg i 005 Sugar Frosting. Båda är superfina! 

Outfits ♥ till vardags och finare

 
Outfits

Victoria Secret bodymist ♥ forbidden

När jag var i USA fick jag blandannat mig mig denna bodymisten hem. Ja det är faksitkt en bodymist men man kan faktiskt tro att det är en parfym. Den heter forbidden och luktar väldigt parfymit sött frächt, så dålig på att förklara dofter, haha. Var lite kul att köpa en som inte så många andra ha eftersom förpackningen inte ser ut som de "brukar". Den luktar iallafall supergott tycker jag! 

November glossybox

Första produkten i november box var en brun skimrande eyeliner. Superfin!
Ett eyebrow från Model co. Det är verkligen superbra!
En superfin rosa färg på läppglans som ser väldigt stark rosa ut på bilden men på läpparna blir den ljusrosa. Från Make up store. 
En nagelfil i glas från postquam.
Sista produkten för denna boxen var en handkräm. Verkligen superbra nu på vintern då man får torrare händer! 

Nike free run ♥ pink

Ett utan mina bästa köp när jag var i USA. Ett par nike free run rosa. Såå snygga tycer jag! Älskar ju rosa så för mig är dem perfekta! De är även hur sköna som helst att ha på sig, både lätta och sköna. Är så nöjd över dem!

Kan du visa vad du köpte i USA?

Har trillar in flera stycken kommentarer om att ni vill se vad jag har köpt i USA och att ni vill att jag ska visa det i ett inlägg eller göra en haul. Först hade jag bestämmt mig för att inte alls visa vad jag har köpt då jag har gjort mycket sånna inlägg förut och att det kanske känns skrytigt Men nu kanske jag har ändrat mig och kanske ska göra ett inlägg där jag visar er iallafall. Eller iallafall ta kort på det jag köpte i typ 5 bilder för om jag ska ha ett plagg i en bild kommer inlägget bli superlångt. Få se om jag har tid till veckan eller helgen så kanske jag visar er iallafall :) 

Hemresan från USA #sjunde dagen

Vi började resan hem denna lördagen. Vi åkte till flygplatsen när vi hade vaknat någon gång. Åkte sedan från Fort Myers till Atlanta i USA. Sen började den långa resan till Paris som tog ca 8 timmar. Var mitt i natten i Sverige då så på detta planet sov vi för det mesta. När vi kom till Paris var det sedan dax för SVERIIGE! Då kom vi till landvetter i Göteborg och sedan åkte vi sista biten hem med bilen och resan sedan var resan slut. Åh vill redan nu tillbaka!!!
 
Såhär var alla dagarna i USA. Jag har haft det helt fantastiskt! Var också runt 28 grader varje dag i USA så det var såå kallt när vi kom hem igen. Hade en helt UNDERBAR resa 

Jensens Böfhus

Grattis världens bästa pappa på födelsedagen 
 
Hej hej! Var som vanligt i skolan först idag. Skolan gick väl hyfsat snabbt. Hade ett oförberett prov i tyska men det gick rätt bra. Åkte sedan på konfa  och nu sitter jag i bilen påväg till Jönköping. Ska fira min pappa som fyller 40 år idag på Jensens Böfhus med familjen. Supermysigt! Hoppas ni också får en mysig kväll! Kramisar

Sjätte dagen i USA #fredagen

En bild på en strad vi besökte när det var dåligt väder. Stranden var hur vit som helst, dock syns det inte såbra på bilden. Hade varit såå fint här om det hade varit fint väder
 
Vi vaknade upp och såg att vädret var dåligt. Denna dag hade vi planerat att ligga och pressa det sista på straden men eftersom vädret var dåligt åkte vi runt och tittade lite i staden vi bodde. Blev även lite shopping och se fina stränder. På eftermiddagen blev det fint väder igen så vi skyndade oss och åkte till stranden. Då var det såklart sjukt blåsigt och höga vågor så det gick inte vara där. Då åkte vi till våra kompisars pool istället och badade där, haha. Ja uch vad synd att vädret var dåligt när det var sista dagen på resan!

Ny vecka

Bjuder på en bild från mobilgalleriet. Jag och en supersöt tjej jag träffade nere i USA på beachparty där det var massa svenska från staden där jag bor. Var så mysigt!
 
Hej på er! Detta blir ett inlägg från mobilen denna gången för nätet på min dator krånglar just nu. Hoppas iallafall att eran vecka börjat bra. Själv har jag mycket läxor denna veckan vilket är så trist. Så idag har det fått bli en plugg dag, så himla tråkigt! Vad har ni hittat på idag sötnosar? 

Femte idag i USA #torsdag

Om ni kollar noga på denna sista bilden ser ni en liten typ svart fena (innanför ringen jag har ringat in. Kom ner till stranden och såg detta. Fick typ värsta panik då jag trodde det var en haj. Då kom det fram en amerikanare och sa till oss att det var en delfin. Så coolt att jag såg en delfin ute på havet bara några meter ifrån stranden, haha. 
 
Iallfall så låg vi på stranden på torsdagen. Det var så himla fint vatten där, helt blått! Denna stranden låg bara typ 10 minuter från huset där vi bodde. Riktigt härligt!!
 

Godis från USA

Dessa goda godisar köpte jag när ja vara i USA. Har hört såå många prata om de så var bara tvungen att testa dem. De är supergoda tycker jag! Har hört flest prata om de med granatäpple (dem på bilden är typ hallon och körsbär tror jag) och dem köpte jag också när jag var där nere men jag glömde tydligen att ta bild på dem. Tycker iallafall att båda är supergoda! Har ni smakat dem?

Fjärde dagen i USA #onsdagen

Blev en resa till Sea World. Sea World är som typ Disneyland fast med en massa djur istället. Vi var ju på disneyland i Paris i sommaras så därför var vi inte på disneyland nu. På seaworld såg vi massa shower med speckhuggare och delfiner och sen såg vi också en massa andra djur. Vi tillbringade en hel dag här på Sea World och sedan åkte vi hem till huset igen. Det var verkligen supercoolt! 

Dagens outfit ♥ på sea world

// jumpsuit från lindex // skor från converse // halsband från glitter // 
 
En liten dagens otfit från när jag var i USA på disney world. Saknar när man bara kunde gå i en jumsuit, nu måste vi gå med vinterjacka, uch! Vill tillbaka till värmen nu! 

Tredje dagen i USA #tisdagen

Vaknade upp på hotellet i Fort Lauderdale och jag och min lillebror sprang direkt och tog ett morgondopp i poolen. Vi hade ingen pool i huset där vi bodde i Nokomis så då passade det perfekt med en pool i Fort Lauderdale. Efter det åt vi en supergod hotellfrukost och sedan var det dags för shopping. Finns ett superstort shopping center i Fort Lauderdale som är det största i hela Florida, väldigt stort! Där gick vi iallafall runt hela dagen och fick med mig några påsar hem. Sedan var det dags att åka hem till huset i Nokomis (som är på vänstersidan i Florida, nedanför Tampa) En supermysig dag! 

Kall lördag

Vaknade upp idag och såg att det var vitt ute. Trodde verkligen det var snö, men det var bara frost, så tråkigt! Hoppades verkligen på snö. Cyklade till fotbollsavslutning som jag skulle på. Var så himla kallt ute, verkligen vinter nu! Där träffade jag blandannat mitt lag och en massa andra fotbollslag. Vann även en halsduk, yey haha. Åkte hem gjorde lite läxor och myste under en varm filt. Inatt sover jag och min bror hos mormor och morfar då mamma och pappa inte är hemma. Ska mysa lite framför tv och sen blir det gå och lägga sig. Godnatt babes 

Röstningen avslutas i morgon

Ni har väl inte missat min omröstning här på bloggen? Den avlsutas i morgon så se till att gå in och rösta så kan du avgöra vad som ska visas mer här på min blogg. Tack i förhand! Kramar
 
Klicka på bilden eller HÄR för att rösta

Känslan när man vet att det är fredag ♥

Hej på er finisar! Känslan när man vaknade upp idag och visste att det var fredag. Åh vad skönt! Skolan gick också hyfsat snabb. Åkte till min farmor och fikade där efter. Åt också årets första lussebulle, känns lite tidigt nu men det var så gott! Sedan har jag varitmed Lollo hela dagen och även nu ikväll. Hur har eran fredag varit? Kram