Valborg!

Hej Hej!
 
Förlåt för jag inte har bloggat något idag men jag har verkligen haft fullt upp. Dagen började med att jag cyklade till skolan jag hade en helt vanlig skoldag och slutade tjugo över tre. Jag cyklade hem och åkte direckt upp till lollo. Vi åt pannkakakor och sen skulle vi hjälpa till i borgen. Vi fick stå och snurra ett chokladhjul. Hahah kul kul! Sen kom min mamma och hämtade mig och vi skulle ha gäster jag kom hem tre minuter innan våra gäster kom men somtur var dom lite sena. Sen har jag varit med dom hela kvällen och firat valbog. Och nu har jag precis kommit hem från stan för dom typ tänder ett båll där nere i ån och sen smäller dom raketer. Här kommer det en bild på dagens outfit med.
 
Hoppas ni haft en bra valborg!
Puss puss mina fina läsare! 

VÄRLDENS BÄSTA FÖRDELSEDAG!

Hej Hej sötnosar!
 
Idag är det ju 29 April. Min fördelsedag alltså, hihi. Det har varit världens bästa dag.  På morgonen vaknade jag av att mina föreldrar och lillebror sjöng för mig jag fick en SYSTEM KAMERA. Blev hur glad som helt världens bästa precent. Sen fick jag ett par vita byxor, öronhänge, ny jympapåsa och sånt som behövs. Men det bästa var ju såklart min systemkamera. Jag fick massa gratulationer på facebook och instagram. Såå söta alla är! Efter det så åkte jag till skolan när jag kom innanför dörren till skolan kom jätte många som går i 6 fram till mig och så gattis och kramande mig. Jag fick pricenter av Jonna med. Tack min sötnos. Aja men sen var jag i skolan då och hade några lektioner sen skulle vi gå och äta. Då började några killar att sjunga: Ja må hon leva.... och sen fler och fler och fler. Sen åkte jag hem och åt choklad pudding och bara myste.
 
Har haft världens bästa dag vill bara säga taack till alla söta garttis och allting. Älskar er mina finaste vänner! 
Jag fick ha på mig "världens finaste"  hatt idag med alla bara kollade på mig som att jag var dum i huvet. Men ibland får man väl skämmas lite.
Ha det bäst så hörs vi i morgon!
 
Puuuuuusssss 

Finaste vänner ♥

Hej Hej!
 
Idag efter lunchen satt jag och solade med min mamma. När jag satt där så ringde mobilen. Det var Jonna. Hon sa kom upp till eljuspåret så kan vi fota lite. Jag åkte upp ditt i mjukiskläder och longboard. När jag kom upp dit var ingen där. Det var bara en filt med massa fika och sånt gott. Precis när jag skulle ringa Jonna och fråga vad hon var kom dom fram och sjöng: Happy birthday to you..... Jag fick pricenter och fika och sånt. Såå söta ni är. Älskar er!! ♥ Ni är bäst! ♥ 
 
Efter det var vi lite på lekplatsen och i min husvagn haha. Sen följade jag med min lillebror till hans inebandy. Han skulle ha match mot föreldrar så jag var med och spelade. Jag kan väl säga att jag inte direkt bra på inebandy. Det blev lite höga klubbor och sånt då och då. Men kul var det! ♥ Nu har jag precis duschat med mina nya grejor jag fick av dom. Så nu luktar jag jordgubb! ♥ Nu ska jag ta på mina löslaglar som jag fick i fredags så jag kan vara fin i morgon, hihi. 
 
Puuusss 

En dag kvar! ♥

Hej finisar!
 
Idag vaknade jag vad typ halv åtta. Var så himla trött men kunde inte sova så jag låg kvar i min säng och spelade på mobilen. Sen helt plötsligt så vaknade jag halv 10 och min mobil låg på min mage. Så skönt!
 
Om en stund ska jag nog vara med Lollo. Ska bara ta det lungt idag annars och gå och vänta på att det ska bli måndag. Tonårings dax i morgon. LÄNGTAR!! ♥ Det sämsta med mådagar är att vi går till tjogo över tre. Så typiskt! Men ha det bra så hörs vi!
Puss 

Lördags inspo! ❤

Grillat ♥

Hej Hej!
 
Idag så var jag ju på stan som jag sa innan. Jag köpte bara ett par tuggumi och lite godis. Sen åkte jag hem och åt fisk och potatis. Gott! ♥ Sen var jag med Jonna en liten stund vi chillade och tittade en jätte bra film. Sen när Lovisa och Hilda hade ätit klart kom dom ner till oss och så spelade vi King och var ute lite och hoppade stutsmatta hos mina grannar. Nu har jag kommit in och sitter och kollar lite på TV. Ikväll ska vi grilla såå gott! ♥ Älskar det, haha 
Hoppas ni får en bra lördagkväll!
 (bildbrist)

Stan ♥

Hej Hej!
 
Nu har jag prcis fikat lite med min mamma. ♥ Innan det var jag på den nya affären som har öppnat på Kärnan. Tittade bara runt lite. Men nu ska jag åka till stan med Lovisa Jonna och Lovisas kusin Hilda. Tänkte inte köpa något specielt  idag. Men har lovat att  köpa ett par öronhänge till min mamma om jag hittar det. Har ju ett pricent kort på HM nu ska kanske köper något där. Få se lite. Tänkte spara min penagr lite nu. 

Min favorit! ♥

 
Mjölkchoklad pannakotta 

Precenter! ♥

Hej sötisar!
Nu har mina gäster prcis gått hem. Jag har fått en bekini, mycket kläder, en my, lös nagellack pricentkort på HM, öronhängen, Iphone skal, solglasöon och pengar. Här kommet två dåliga bilder på endel som jag fick. 
 
Puss 

Grym dag! ♥

Hej Hej!
 
Efter skolan cylade jag hem med Jonna och Lovisa. Sen cyklade jag hem till mig med lovisa. Vi hann inte göra så mycket för vid kvart över tre skulle vi ha en flashmob på stan. Nu har jag kommit hem från det och det har varit grymt!  Vid kvart över tre då cyklade jag Jonna och Lovisa ner till Kulturskolan. Vi fick lära oss dansen till flashmoben. Efter det så hade vi typ 1 timma på oss innan vi skulle visa upp på stan då. Så jag Jonna Lovisa och Felicia åkte hem till Alma för hon skulle typ byta om. Sen stannade vi där lite och övade på dansen en extra gång. Sen åkte vi ner till stan och dansade upp då. Var skit kul!  Vi dansade upp en gång vid fem och sen en till vid kvart i sex. Sen cyklade jag hem och nu sitter jag hemma i min säng. Om en halv timme så ska jag har släcktkalas då. Kommer blir kul att få öppna pricenter. Men blogga mer senare (idag eller i morgon) om vad jag har fått. Så vi hörs!
 
Puss mina fina läsare! 

Kvällen ❤

Hej hej!

Nu har jag kommit hem från tjejkvällen. Var jätte kul och mysigt. Jag gick med Lovisa och Jonna. Först gick vi i några affärer och kollade lite. Sen blev vi hungriga så då gick vi och köpte Raps. Jag delade en med Jonna och blev skit mätt! Sen vill vi köpa lite så då gick vi in på HM och där köpte jag en hel vanlig rosa T-Shirt. Tänkte att jag behövde det till mina nya jeans. Sen köpte Lollo en tröja på Vero Moda och Jonna en på Trend Hous. Sen åkte vi hem. Men nu ska jag snart gå och lägga mig så Natti Natti ❤

Min Toradag ♥

Idag så hade vi sovmorgon till nio. Sen mötte jag Stina Jonna Isabella och Lovisa vid trädet så åkte vi longboard till skolan. Sen hade jag NO, SO, lunch, matte och till sist engelska. Sen åkte vi till hemköp och köpte frukt tills i morgon för vi ska göra en fruktsallad på tyskan. Sen åkte vi och lämnade av Isabella på Kulturskolan för hon skulle spela Girarr så då köpte jag chokladmjölk sammtidigt. Gott! 
Sen träffade vi Stina där och åkte longboard hem med henne. Nu har jag övat på tyska glosor som vi har tills i morgon och åtit glass. När min mamma slutar jobbet ska vi baka för jag ska ha säcktkalas i morgon. Längtar! 
Sen ikväll ska jag på tjejkväll med mina tjejer ♥ Men ni får en detså bra så hörs  vi i morgon.
Puss 
 

Onsdag ❤

Hej hej! ❤

Idag har jag varit i skolan. Jag slutade kvart över två. Då cyklade jag vem med jonnis. Efter det åt jag riskakor. Der var verkligen jätte länge sen jag åt det! Jag kom ihåg när man var lite och hade med sig det till skola och åt på rasten. Haha gulliga tider. Men iallafall. Sen åkte jag till tandläkaren och plastade mina "nya" tänder. Men nu ska jag öva på lite glosor som vi har tills i morgon.
Puss ❤

 

Dagens inspo! ❤

Tisdagar = fullt upp!

Hej hej!

Dagen idag har bestått av träning. Först hade jag skola direkt efter skolan åkte jag på fotbollsträning. Vi sköt skått och spelade match. Sen åkte jag hem och gjorde min matte läxa. Sen åkte jag på dans och nu sitter jag hemma i min säng och ja blogga. ❤ som ni nog vet så har jag verkligen fullt upp på tisdagar så därför blir det inte så mycket bloggning. Men vi hörs i morgon!

Puss puss ❤

Duschen nästa!

Hellu! 

Nu har jag precis kommit hem från fotbollsträningen. Kul! Ska hoppa in i duschen snart. Idag har varit i skolan sen åkte jag på träningen då. Nu ska jag öva på lite glosor till onsdag och torsdag. Imorgon har vi NP i Engelska. Fyy vill inte det! Men hoppas ändå att det går bra. Sen efter det ska jag på fotboll och dans. Men vi hörs i morgon.

Puss 

7 dagar kvar!

Hej hej!
 
Idag är det 7 dagar kvar till min fördelsedag. Gud var jag längtar! Ska bli så kul! Ville bara slänga in ett inlägg!

Världens sötaste vovve! ♥

Hej Hej!
 
Nu har jag precis kommit hem. Har varit och firat min låtsas farfar som fyllde år för några dagar sedan. Och en av mina släcktingar (Annie) har en jätte söt hund. Det är en pudel som heter Linus. Lekte typ med han hela tiden. Hade inte träffat han på jätte länge.
Så det var mysigt!♥
 
Men nu ska jag inte vara uppe så länge till. Är jätte trött sen all fotboll idag. Så vi hörs i morgon.
 
Puss 

♥Fotboll och Fotboll♥

Hej Hej!
 
Idag på morgonen vaknade jag upp hos Lovisa. Hennes mamma kom och väckte oss vid sju på moronen. Då var det dags för en fotbollsmatch mot Anderstorp. Så vi åkte dit och spelade. Vi fick förlust med 8-0. Alla var jätte trötta så tidigt på morgonen och så hade dom några 99 och 98 med sig och vi hade bara 00. Men men. Det var ju tur att det inte var seriematch. Vi ska möta dom på söndag också fast då är det seriematch. Hoppas det går bättre då. 
 
Klockan fyra idag så är det A.lags match. Då ska jag titta på den med några kompisar. Men nu ska jag öva på lite glosor.
Puss 

Bowling!

 
Hej hej! 
 
För en stund sedan kom jag hemma från bowlingen känner mig riktigt stolt! JAG VANN! Typ första gången jag fick typ 3-4 X. Jag körde mot min lillebror och min kusin hahah. I början var det jätte svårt var skit dålig då. Sen i slutet fick jag några X och då gick det bättre. Det var iallafall jätte kul! 
puss!