Tisdag

Hej på er! Idag var det min andra dag på praoen på stigs bageri. Jag börjar klockan sju varje dag vilket är lite jobbigt för jag är så himla trött då. Men sen slutar jag vid 2 så det är väldigt skönt när man har hela eftermiddagen på sig sen. Om en stund ska jag på sista moppe kursen och sen kan jag börja köra. Hoppas ni får en superbra tisdag! 
 
Kram Julia 

Oreo kaka ♥

Recept
Kakdegen:
115 g smör
2/3 dl farinsocker
1 2/3 dl strösocker
1 ägg
1 tsk vaniljsocker
3 dl vetemjöl
½ tsk salt
½ tsk bakpulver
½ tsk bikarbonat
180 g grovt hackad mörk choklad

Brownie lagret:
150 g smör
3 dl strösocker
1 ½ dl kakao
½ tsk salt
2 tsk vaniljsocker 
2 stora ägg
1 ¼ dl vetemjöl

+ ett paket oreos

Förra veckan bakade jag oreo kakor. Har velat baka dem himla länge men vi håller på att göra om vårt kök så har varit lite krångtligt. Men nu har jag äntligen gjort dem. Hittade detta receptet på Ebba Lindblads video på youtube (du hittar videon här) Denna oreo kakan är verkligen hur god som helst, rekommendera verkligen att göra den!!

Prao ♥ stigs bageri

Denna veckan har jag prao och jag praoa på stigs bageri. Idag var det första dagen och det var verkligen jättekul! När jag kom dit fick jag göra chokladmuffins med vaniljsås och pärlsocker på toppen. Gjorde hur många som helst, säkert 200 stycken så det tog hela förmiddagen. Efter luchen fick jag göra marsipan löv som man har för att dekorera tårtorna med och sen fick jag göra små söta påsk marsipan chycklingar. Fick dessutom ha på mig sånna här riktiga bagar kläder med mössa och grejer. När jag skulle hem fick jag med mig 5 muffins som som jag bakade på förmiddagen, verkligen så snällt! Hade det superkul! 

Frukt ♥

Kan bara sitta hemma i bland och bara bli så himla sugen på frukt, precis som nu. Kolla bara på dessa bilder, åh vad allt ser gott ut!! Tänk bara jordgubbar, mango, blåbär, pasionsfrukt, vindruvor just, som en fruksallad, åh!

En outfit bild från veckan

// blus från bik bok // jeans från hollister // skor från converse //

Fashion

 
Outfits

28 mars - 2015

Lördagen idag började med intermach. Bortlaget kom inte denna helgen heller så blev att vi fick spela med vårat lag och de som är ett år äldre i blandade lag. Det blev 0-0 så matchen var väldigt jämn. Resten av eftermiddagen tog jag det bara lugnt och kollade på några gossip girl avsnitt. Träffade sedan Lovisa och Jonna och åkte lite longboard. Vi mötte sedan upp Stina och åkte och köpte fryst frukt och ätit det ikväll och bara myst. Nu är jag hemma igen och ska gå och lägga mig. Godnatt lovies 

Recension ♥ Escada cherry in the air

Min perfym från Escada är nu slut vilket verkligen är så tråkigt för den luktar så himla gott! Den luktar verkligen super sött och man blir verkligen påmin om sommaren när man känner doften. Älskade den verklingen! Men jag tänker inte köpa den igen eftersom jag har typ 1000 andra parfymer och bodymist som jag måste använda upp och känns så ondödigt att köpa en till då. Men den luktar verkligen hur gott som helst!! Rekomendera verkligen att köpa den om ni gillar söta dofter!
 
Escada cherry in the air får 5/5  av mig

Bra fredag

Hej på er! Skönt med fredag idag och nu ska jag inte till skolan på två veckor vilket verkligen känns så himla bra. Denna veckan har vi prao och veckan efter är det loooov!!! Idag efter skolan pluggade jag på en svenska inlämning ska skulle vara färdig idag. Åkte sedan på en rolig fotbollsträning. Ikväll åkte jag först till kyrkan och träffade några kompisar. Senare stack vi upp till donken och drack en supergod smoothie. Nu har jag precis kommit hem och ska kolla på ett gossip girl avsnitt och sedan gå och lägga mig. Har match i morgon så kan tyvärr inte sitta uppe hela natten och kolla, haha. Hoppas ni haft en lika bra fredag kväll som jag. Kramisar 

Lyxfrulle

Är verkligen sugen på att göra en stor lyxig frukost men det blir aldrig att jag gör det. Ska göra det någon dag på sommarlovet har jag bestämmt för det är ju bara så himla gott! Åh vad sugen man blir!!

Våfflor

Igår var det ju våffeldagen som ni kanske visste. Har verkligen inte gillat våfflor innan men nu det sista halvåret tycker jag fatiskt det är supergott! Och jag hann inte äta några våfflor igår då jag först var på kofa och direkt efter träning. Så i eftermiddag åt jag och mamma våfflor idag i stället för igår. Bättre sent än aldrig :)

Recension ♥ I love strawberries & milkshake body lotion

Har äntligen använt färdigt hela denna body lotion efter typ 2 år, är så himla dålig på att smörja in mig så det tar så lång tid för mig att använda upp en hel. Denna luktar verkligen hur gott som helst. Den luktar precis så som den heter, strawberries & milkshake. Bara en vanlig kräm som återfuktar bra och så.
 
Denna får 3/4 av 5 ♥ av mig

Vardagsinlägg

Måste verkligen bli bättre på att skriva inlägg på dagen. Själv tycker jag det är supertråkigt att läsa om hur dagen har varit (om man inte gjort något speciellt) Så skriver jag själv hela tiden om vad jag gör på dagen, så tråkigt. Men det är verkligen så skönt att skriva ett inlägg om varadgen. Det tar inte lång tid att skriva ett vardagsinlägg och därför är det så skönt! Det tar så mycket längre tid att skriva ett annat inlägg men det är mycket roligare att läsa. Jag ska försöka bli bättre på det men oftast hinner jag inte sitta och skriva ett annat inlägg. Har ni något tips på roligare inlägg som inte tar så lång tid att göra?

Inspiration till att träna

Oreo kaka

Hej på er! Direkt efter skolan åkte jag till mormor och morfar en sväng och fikade. Gick sedan ut och fotade lite med Matilda. Har också bakat oreo kaka vilket jag verkligen velat göra hur länge som helst men inte blivit av. Det kommer komma ett inlägg på recept och sånt någongång nästa vecka. Ska äta lite kvällsmat nu, vi hörs! 

Jordgubbar doppat choklad ♥ inspo

Det bästa och godaste jag någonsin ätit är choklad doppat med jordgubbar, det går inte ens att beskriva hur gott det är! När man ser dessa bilder blir man bara så sugen!! Äter alltid jordgubbar och choklad på sommaren och det är verkligen det bästa som finns! Tänk jordgubbar, choklad en sommarkväll ute i solen, helt perfkekt!

Sista veckan ♥

Hej på er! Faktiskt var det inte alls segt att stiga upp på morgonen idag med tanke på att detta är min sista skolvecka för nästa vecka har jag prao och veckan efter det är det påsklov (!!) Ska verkligen bli så skönt, så bara fyra dagar kvar nu. Efter skolan har jag pluggat på idrottsprovet inför i morgon och sedan träffat Lovisa. Har även varit på en rolig fotbollsträning ikväll. Ska faktiskt gå och lägga mig nu, är så trött! Godnatt 

Recension ♥ Eye makeup remover

Nu har jag använt upp hela denna burken som bestod av sminborttagnings pads. De har faktiskt varit väldigt bra! Dock gillar inte jag just denna burken för att padsen är oljiga så man blir jätte oljig överallt. Men de tar bort sminket supersnabbt och bra. Jag har testat några andra sånna här fast i färerna rosa och grön och jag rekomendera faktiskt dem mer eftersom de inte är oljiga. 
 
Eye makeup remover från gunry får 4/5 av mig

Sunday

Hej på er! På morgonen tog jag det rätt lugnt. Gick sedan ut och sprang 5 km, riktigt skönt efteråt. Har också pluggat lite på prov då jag har idrottsprov på tisdag. Ikväll har jag kollat en massa avsnitt på gossip girl. Så himla spännanade nu!! En riktigt mysig kväll. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Godnatt lovies 

Vår naglar