7 tips på hur man får en bättre blogg ♥ Enligt Julia

1. Lägg tid på din header och design! Om man kommer in på en blogg och den ser helt tråkig ut blir det väldigt tråkigt att läsa bloggen. Men om man kommer in på en blogg som man ser verkligen har lagt ner mycket tid på sin header och design blir det mycket roligare att läsa bloggen.

2. Har ALLTID bilder till dina inlägg! En blogg utan bilder till inlägget tycker jag är det tråkigaste som finns. Att bara se en text är inte alls lika kul. Men om du har en passade bild till blir det att man verkligen vill läsa vad som står.

3. Variera dina blogginlägg! Att läsa en blogg där det bara står om samma saker om hela tiden är jättetråkigt! T.ex om man hela tiden skriver om sin vardag blir det inte alls roligt att läsa (vet att jag själv är dålig på detta ibland men försöker göra ett annorlunda inlägg 1 gång om dagen och i det andra inlägget berätta om min vardag oftast) 

4. Tänk på din stavning! Att komma till en blogg som det inte finns några punkter, stor bokstav, fel stavning osv, blir man bara störd på om man läser. En liten fel stavning typ 1 gång är ju inte så farligt men om det alltid är det i texten blir det väldigt jobbigt att läsa. Bättre att kolla igenom texten en gång till. 

5. Lägg ner tid på din redigering! Själv tycker jag bara att det är såå kul att läsa bloggar med fin redigering, då fastnar jag verkligen för bloggen. 

6. Publicera nya inlägg ofta! Jättetråkigt att följa en blogg som alltid har blogg pauser eller som bloggar typ 1 gång i veckan. Själv tycker man ska blogga minst 1-4 gånger om dagen.

7. Blogga om dina intressen våga vara unik! Blogga inte om något som du inte gillar men bara gör för att andra gjort det måste du också blogga om det. Blogga istället om sådant du tycker är roligt att läsa om på andras bloggar och var dig själv när du skriver. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fina tips :)

2015-01-20 @ 12:50:13
URL: http://ninnzan.se
Postat av: i vätan på lilla J ❤️

Håller med dig, riktigt bra tips!
Fin blogg har du också! :)

2015-01-20 @ 13:59:57
URL: http://barnett.blogg.se/
Postat av: Sarah

Va snygg du e i håret :)

Kram <3

2015-01-20 @ 16:10:25
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: Ida Lindborg ♡

så bra inlägg ♡

2015-01-20 @ 17:53:22
URL: http://photobylove.se/
Postat av: Nathalie Tegelstam

Jätte bra tips, håller verkligen med :) kram

2015-01-20 @ 19:04:25
URL: http://nathalievictoria.com
Postat av: VERONICA - fashion blog

Sååå härligt inlägg! Kramar tjejen, ha en fin dag!

2015-01-21 @ 06:25:05
URL: http://www.nouw.com/vveronicas

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback