saturdayy

 
Vaknade upp idag runt nio tiden och målade mina naglar. Åt frukost och åkte sedan och provade nya kläder till fotbollen då det är nytt märke på våra kläder. Så beställde lite nytt och sedan fotade vi med laget. Annars idag har jag tagit det lugnt hemma. Nu ikväll är jag hos mormor och morfar och firar min mormor som fyller år snart. Önskar er en fortsatt fin lördag! 
 
Puss Julia 

Fuck cancer

Armbandet säger allt ♥

Silviakaka ♥

Hej på er sötisar! Superskönt med fredag idag, eller hur?! Efter skolan åkte jag och pappa och fixade några ärender på stan. Sedan åkte jag hem och bakade silvia kaka till tyskan på fredag. Bara jag som älskar silviakaka? Så gott tycker jag! Har också varit på en riktigt rolig träning nu ikväll. Hoppas ni haft en superbra fredag! 
 
Puss Julia 

Senaste ♥ på weheartit

Skidor med girlsen

Hej på er! Skolan idag gick riktigt snabbt vilket var superskönt. Efter skolan åkte jag en sväng och hälsade på mormor & morfar och fikade, mums. Åkte även och fixade några ärender på stan med mamma. Köpte ett par nya stavar till skidorna för mina gamla var sönder. Ikväll har jag åkt skidor med några kompisar. Såå kul! Älskar verkligen att åka skidor, som jag längtat. Ha en fin kväll!
 
Puss Julia 

Get to know me

10 saker jag tycker om:   

Choklad

Resa

Träna

Blogga

Mode

Smink

USA

Shoppa

Fota

Mat <33

 

9 saker jag tycker mindre om:

Krig

Dålig WIFI

Läxor

Prov

Stress

Bråk/tjaffs

Ont i halsen

Sjukdomar

Att frysa

 

8 saker jag vill göra i framtiden:

Resa mycket

Bo utomlands i några månader

Skaffa familj

Bo i ett fint nybyggt hus

Åka tillbaka till USA

Träffa någon kändis

Blogga mer

Träna mer

 

 7 bloggar jag läser:

http://keela.se 

http://linnahlborg.se 

 

http://josefineolsson.devote.se

http://kenzas.se

http://elvirall.se

http://clarasandbergs.webblogg.se

http://linnahlex.se

 

6 ord som beskriver mig:

Glad 

Snäll (antar jag)

Älskar mat

Omtänksam tror jag ahahha

Så svårt att beskriva sig själv haha men kom på några iallafall

5 platser jag tycker om att vara på:

Utomlands

I min egen säng

På varma ställen

I vår husvagn

På shoping centrum

 

4 saker jag är rädd för:

Vara hemma själv när det är mörkt ute

Döden

Laviner

Bråk

 

3 saker jag ser fram emot:

Sommaren!!!!

Fylla 15

Köpa ny kamera

 

2 bra filmer:

The fault in our stars

Hunger Games

Överraskning beställd

Hej på er! Har kommit på att onsdagar i skolan är verkligen så tråkiga! Har jätte tråkiga lektioner nästan hela dagen. Så onsdagar för mig är väldigt sega. Var på konfa direkt efter skolan och när jag kom hem från skolan beställde jag en sak från nätet som jag verkligen är sååå himla glad och spänd över. Kommer berätta ALLT när den kommer (om jag kan hålla mig tills dess) Nu ikväll har jag varit på lite styrketräning vilket var jobbigt men kul! 
 
Puss Julia 

Tips på blogg #1

Vill tips er om http://elvirall.se blogg. Hon har en grymt fin och bra blogg som jag ofta brukar läsa. Får massa tips av henne på vad man kan skriva för blogginlägg och ta fina bilder. Hennes bilder på hennes blogg är hur fina som helst och hennes outfit bilder är så himla fina. In och kolla hennes blogg nu för den är grym! 
 
Hade ju veckansblogg förutom men sen kännde jag att det blev lite uttjatat så nu tänkte jag börja tipsa er om bloggar som jag brukar läsa och som jag får inspiration av. Vad tycker ni om det? 

Bra dag

Nu är äntligen alla prov för denna veckan fixade. Åh vad skönt! Hade kemi prov idag och det känndes bra, så hoppas på det också. Har också varit på en härlig fotbollsträning nu ikväll. Bra dag! Fick även hem min glossybox för januari, alltid lika spend när jag ska öppna den. Det kommer bilder på vad som fanns i glossyboxen. Vill ni se se vad som fanns i boxen första boxen på året? Kommentera 

5 sanningar om mig

♥ Jag har verkligen blivit helt beroende av att kolla på youtube. Kan sitta i hur många timmar som helst och bara kolla och kolla. Mina favoriter på youtube just nu är Therese Lindgren och Keela. De är såå bra!
 
♥ Mitt drömresemål just nu är att åka till Hollywood, San Francisko, LA, Las Vegas, Kalifornien (ni vet dem på den sidan av landet) Åh vad häftigt det hade varit.  
 
♥ Jag hatar verkligen att ha ont i halsen. Det är verkligen bland det värsta jag vet. Och det är alltid så det börjar när jag blir sjuk att jag först får superont i halsen och sedan blir jag vrålförkyld. 
 
♥ Jag tycker att det är såå tråkigt att redigera bilder, fy vad tråkigt det är! Men jag har faktiskt börja redigera mer bilder nu till bloggen och ska fortsätta med det. För själv tycker jag det är så kul att komma in till bloggar med fina bilder. 
 
♥ Jag har faktiskt inte kollat på någon serie. Eller jo det har jag men inte sånna som typ alla kollar på som PLL, desprethouse wives, gossip girl och vad alla nu heter. Men vill verkligen göra det men har aldrig typ tid. Men ha som mål att jag ska kolla på en serie under sommarnen.
 
 

Måndagen den 26 Jan

Hej på er!
Skolan idag gick faktiskt riktigt snabbt. Gjorde mitt tyska prov och det känndes väldigt bra så det var superskönt! Följde med Lovisa efter skolan idag och vi tog det rätt lugnt. Nästan hela kvällen har jag skypat med Bella då vi två har kemi prov i morgon så vi har pluggat tillsammans. Ska bli så himla skönt nu när det är över. Hoppas ni fått en bra start på veckan.
 
Puss Julia 
 

Hur naturlig är jag?

Du har….

() Mascara över 100 kr
() En plattång
() En locktång
() Designparfym
() Foundation över 200 kr
() Ögonfransböjare
(♥) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
() Läppglans över 100 kr
() Hårinpackning
() Bodybutter
() Bodylotion
() Parfym över 300 kr
() Fixade naglar

Summa = 11

Du …

( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
() Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
() Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 1

Du har… (antar att dom menar om jag gjort det någon gång)

() Tonat håret
() Färgat håret
() Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 1

Totalt: 14

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Naturlig men mån om sitt utseende!
15-20 Tona ner lite va…
20- 25 Hälften plast, hälften människa.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Hur naturlig är du?

 

Plugg

Hej sötnosar! Idag har det fått bli en plugg dag. Missade blandannat två prov i skolan förra veckan som jag får göra denna veckan eftersom jag var sjuk. Väldigt tråkigt men måste köras. Har ni hittat på något kul idag? Hoppas ni haft en super dag! 
 
Puss Julia 

Julpynt på Sea world med 30° och blå himmel

En dag i USA när vi var på Sea World i November hade dem julpyntat. Det var blå himmel och typ 30 grader varmt och så gick vi där och så var hela Sea World pyntat till julen. Känndes så himla konstigt när man gick där i shorts och linne, haha. 

Lördag

Hej på er! Då var det lördag vilket jag verkligen inte tycker det känns som. För mig känns det som vi typ har lov och det är mitt i veckan bara för jag har varit sjuk. Känns som jag inte varit i skolan på evighet, kooonstigt! Iallafall träffade jag några från laget idag och spelade lite fotboll. Annars har jag inte gjort så mycket idag, tagit det rätt lugnt. Hoppas ni haft en superbra lördag!!
 
Puss Julia 

Hur vi bodde i USA ♥

Detta inlägget är väldigt sent, jag vet. 
 
Var i USA någongång i November och har helt glömt bort och visa er hur jag bodde i USA. Vi bodde i ett hus där som vi hyrde att ett par som vi känner. Älsksar att det var en massa palmer på trändgården, riktigt härligt!! Såhär såg iallafall det ut där vi bodde. Saknar det så mycket! 

Äntligen frisk! ♥

Vaknade upp idag med 38 graders feber och blev faktiskt glad för de andra dagarna har jag vaknat upp med 39 grader och mått skit men idag mådde jag mycket bättre vilket var superskönt. Sen resten av dagen har jag inte haft någon feber, så nu är jag äntligen frisk. Åh vad skönt!! Blev en bra fredag iallafall! Hoppas ni också haft en superbra fredag.
 
Puss Julia 

Morning

Vill tipsa er om denna goda kräm från mano temptation som bara luktar så himla gott. Perfekt nu när det är kallt ute och man blir torr om benen. Tips tips tips 

Hockeymatch och sjuk

Hej på er! Är sjuk idag också, så tråkigt. Men är iallafall bättre idag än vad jag var igår vilket är skönt. Vaknade upp med 39° feber uch vad jobbigt! Men nu har jag inte så mycket feber vilket är skönt. Har skypat med Jonna och Bella typ hela dagen då de också är sjuka. Men ikväll mår jag bättre så ska på hockeymatch med familjen, hv mot Örebro. Ska bli superkul!! 
 
Puss Julia 

Snön bara smälter

Förrförra veckan snöade det nästan varannan dag hela tiden. På morgonen snöade det jättemycket men sen senare mot eftermiddagen började det smälta igen. Så höll det på i flera dagar. Så tråkigt när inte snön kan ligga kvar. Blir så mysigt och vitt ute istället för grått och mörkt ute när det inte är någon snö. Snälla snö ligg kvar så jag kan börja åka skidor igen!!