Rosa snäcka

Rensade genom min mobil innan idag och hittade denna rosa snäckan som jag hittade i Italien, haha. Så fin
 
Hej på er! Hoppas att er måndag varit superbra. Jag började som vanligt skolan klockan åtta. Gick i skolan till kvart över tre då jag åkte direkt ner till stan för att möta upp mamma. Min mobil är helt konstig. Jag kan inte ens sätta på wifi på den så vi fick lämna in den. Åh vad hemst! Nu är jag utan mobil i 1-2 veckor.  Men det kommer nog gå bra. Gud vad social jag kommer vara nu, haha. Iallfall resten av dagen gick bara åt till plugg. Har två prov till denna veckan, ska skriva klart en deckare och en massa andra små läxor. Iallfall så ska jag ta och fortsätta med plugget nu. Vi hörs ♥ 

Ansiktsmask

När jag var i Ullared fick jag ju med mig några ansiktsmasker hem. Älskar sånna ansiktsmasker som man dra bort från ansiktet, så jag tog med mig tre sånna hem. Denna har jag testat än så länge. Alltid när jag är i Ullared glömmer jag alltid köpa det, men denna gången lyckaded jag komma ihåg. Så brukar inte ha ansiktsmasker så ofta eftersom jag alltid glömmer det. Men ansiktet blir sååå lent efter. Brukar ni använda ansiktsmasker?

Söndag

Hej på er! Hela denna söndag har jag tillbringat med Lovisa och mina små grannar. Har haft en supermysig dag. Har även hunnit med lite plugg som verkligen behövdes. Om fem minuter är vi bortbjuda till våra kompisar där vi ska grilla ikväll. Supergott! Ha en fortsatt mysig söndag ni också. Puss och Kram 

Veckans bloggläsare?

Jag har funderat på det här ett tag nu med veckans bloggläsare. Känns som det har blivit väldigt uttjatat nu. Känns som jag skrivier samma saker om alla och känns bara inte så kul längre som det gjorde i början. Jag tror jag ska ta bort det ett tag och kanske inte göra det så ofta. Kanske händer någongång ibland att jag gör det. Vad tycker ni? :)

Earth Hour

 

Träningsdag

Dagen idag började med att cykla upp till ett gym center vi har i stan. Var där och tränade med tjejerna som är ett år äldre än mig och typ halva mitt lag. Vi började med spinning. Kan säga att mina ben var som spagettie efteråt, haha. Efter det cyklade vi och åt mat. Sen hade damlaget match så då åkte vi och kollade på dem. Vid halv fem åkte vi tillbaka till gymmet och hade boxing. Sen var dagen slut. Hade en rolig och jobbig lördag, haha. Hoppas att ni haft en toppen lördag. Puss på er 

Ben & Jerry Greek Style ♥ Frozen Yoghurt Strawberry and Shortcake

Som ni kanske vet så har det kommit ut några nya ben och jerrys. Nu har jag äntligen smakat en av dem. Smakade denna Ben och jerry greek style frozen yoghurt i smaken strawberry och shortcake. Det var verkligen inte min smak. Den var inte alls god tycker jag. Har ni smakat denna och i så fall vad tyckte ni?♥ 

Friday

Hej på er! Gud vad skönt med fredag igen. Gick i skolan till kvart i ett idag. Åkte  hem och tog det rätt lugnt. Läste lite bloggar, kollade på några youtubers och gjorde en god smooothie. Nu ska jag åka i väg på lite fotbollsträning. Ska bli superkul att träna idag eftersom vädret är toppen. Ikväll ska jag till Mandi. Ska bli superkul! Ha en grym fredag kompisar! Puss 

Mars glossybox

I onsdagas fick jag hem mars glossybox. Åh vad fin förpackningen var på boxen denna gången. Verkligen en superfin rosa färg
Fick först en ansikskräm från dermosil. Det är en återfuktande kräm som mjukgör och bevara hudes fruktbalsans typ, haha. Men den verkar vara superbra.
En sprutdeo från Panos Emporio. Lukar grymt gott! Haha, alltid bra att ha.
Fick också ett nagellack från models own. Ett guldglittrigt nagellack. Sådär fint tycker jag, kanske inte min stil. 
Fick en till kräm fast denna är till kroppen. Den ska mjukgöra och ge näring till huden. Verkar superbra!
Fick också en mascara från Deborah Milano. Älskar att testa nya mascaror. Så det var superkul!
 
Fick egentligen också en typ kräm som låg i en test. Tänkte inte sen på att jag skulle visa er så slängde den, haha. Men det var jättebra.

Torsdag

Några gamla bilder från sommaren. Har lite bildbrist nu, haha!
 
Hej på er! Just nu sitter jag i skolan. Kommer ha väldigt fullt upp idag. Så därför blir det ett inlägg nu istället för senare i eftermiddag. Idag slutar jag skolan klockan två. När jag kommer hem blir det massa plugg. Vid fem åker jag på dans. Vid sex ska jag tillbaka till skolan igen. Jag och några i klassen ska hjälpa till på vårat föreldramöte och sälja typ fika, frallor osv. Men hoppas att ni får en superbra torsdag. Puss på er 

10 saker jag vill göra innan jag dör

♥ Köpa mig en IPhone 5s
♥ Åka till USA
♥ Bo ett ett skitsnyggt hus!
♥ Inreda mitt egna rum precis hur jag vill
♥ Skaffa baby lips
♥ Komma långt med min blogg
♥ Vinna flera miljoner på en trisslott
♥ Hoppa fallskärm
♥ Shoppa tills jag inte har 1 krona kvar
♥ Äta 10 glassar på 30 minuter
 

Vattendroppar

Uch vad vädret är tråkigt nu. Iallfall här där jag bor. Det bara regnar hela tiden. Uch!
 
Hej på er gullisar! Hoppas ni haft en bra onsdag. Min dag har i största delen bestått av plugg. Har två prov nu i slutet av veckan så har fått öva på det. Har också gjort lite andra läxor som är tills i morgon. Längtar för mycket till lovet nu. Åh vad skönt det ska bli att bara få vara ledig och slippa alla läxor och prov. Längtar ni också till påsklovet?

Frågor och svar

 
Fick en kommentar för några veckor sedan att hen ville att jag skulle dela med mig om vilka bloggar jag läser utöver mina kompisars. Läser sjukt många olika bloggar men jag tänkte dela med mig av några. 
 
1. http://linnahlborg.se Linn har en så sjukt fin blogg. Läser hennes blogg flera gånger om dagen. Hon har även än superbra youtube kanal som också är grymt bra. (Som jag tror många redan vet)
2. http://josefines.se Josefine är en superduktigt bloggerska på blogg.se. Hon bloggor om allt möjligt som mode, skönhet, foton osv. Får väldigt mycket inspiration av hennes blogg. Den är superbra!
3. http://kenzas.se Kenzas blogg är bara sååå bra. Hon är så snygg i alla kläder som hon visar på sin blogg. Hon är ju även med i lets dance nu och jag hoppas verkligen att hon vinner, haha. 
4. http://wangmans.blogg.se Johanna började inte blogga för jättelänge sen, men har följt hennes youtube kanal rätt länge. Hon har en superfin blogg och youtube kanal.

Voffeldagen

Hej hej finisar. Efter att jag slutade skolan idag åkte jag hem och då gjorde mamma vofflor till oss eftersom det är voffeldagen idag. Egentligen är jag inte så förtjust i vofflor. Men det kan väll vara gott i bland. Om en stund ska jag iväg på lite fotbollsträning. Skulle egentligen haft dans också. Men vår danslärare är sjuk. Passade ändå rätt bra denna veckan eftersom vi har två prov i slutet av veckan, haha. Men vi hörs. Puss 

Två städer jag vill till innan jag dör

USA ♥ New York
En stad jag verkligen vill besöka innan jag dör är New York. Såå grymt häftig stad! Tänk bara att fota alla fina byggnder och shoppa tills pengarna tar slut. Vill också besöka andra platser i USA som Maimi, Florida, San Francisco och dem, men New York mest. Åhhh vad jag vill dit!!
Spanien ♥ Barcelona
En annan stad jag också vill besöka är Barcelona. Alla säger att det är en superfin stad och främst vill jag se en fotbollsmatch där, hehe. Men vill verkligen åka dit också!

Bra start på en ny vecka

Hej allihopa! Hoppas er måndag varit superbra även om det är ny start på veckan och skolan har börjat igen. För mig har det faktist varit en rikigt bra måndag. Jag skulle egentligen gått i skolan till tjugo över tre. Men fick inställd sista lektion så fick sluta kvart i två. Så underbart skönt! När jag slutade åkte jag upp en sväng till farmor. Sen hem och plugga och nu i kväll kom min granne över till mig en sväng. I kväll blir det bara att ta det lugnt och kolla på familjen annourlunda. Brukar ni också kolla på det?

Marabou oreo

Hörde att denna nya marabou chokladen är väldigt populär nu. Håller med varenda person. Gud vad god! Har ni någongång smakat denna och isåfall vad tyckte ni? ♥

Söndagens outfit

Örhänge från Ullared // Halsband från Glitter // Bluse från Ullared // jeans från JC
 
Föresten denna svarta blusen köpte jag på Ullared förra helgen. Tycker faktiskt den är superfin. På Tessie i Göteborg finns det en precis lika dan tröja att köpa fast i andra färger. Den ser exakt lika dan ut som den här på Ullared vilket är lite konstligt. Men jag tycker den är superfin!

Vinnare av veckans bloggläsare ♥ Maya

Vinnaren av denna veckans bloggläsare blir supersöta Maya Lundberg. Hon är 17 år och driver en blogg om outfits, mode, skönhet och ibland lite videoklipp. Grattis Maya!
 
Klicka som vanligt på bilder eller HÄR för att komma till Mayas blogg

Lördag

Hittade några gamla snö bilder från Björnrike
 
Hej på er! Lördagen idag började med lite plugg och fixade lite tidsinställda till bloggen. På eftermiddagen åkte jag på match mot Tenhult. Det var en rätt jämn match, men vi vann med 1-0. Fick en skit hård boll mitt i ansiktet så fick näsblod och nu är jag svulen runt ögat, haha. Resten av kvällen har jag bara tagit det lugnt och kollat på Gladiatorerna. Vi hörs i morgon. Puss på er