GOTT NYTT ÅR ♡ 2015

Sista minuten på året vill jag bara säga GOTT NYTT ÅR BLOGGISAR! ♡ 

Sammanfatta året med bilder ♥ 2014

Januari 
En sak som hände i januari var att jag verkligen blev helt galen i en massa läpprodukter. Så just nu har jag hur mycket som helst, väldigt onödigt men fortfarande väldigt kul, haha!
Februari 
Jag och familjen åkte till Björnrike och åkte skidor i några dagar. Såå mysigt!
Mars ♥
Alla blommor och allt började växa och min kamera kom till användning väldigt många gånger under månaden
April 
Jag fyllde 14 år och fick en IPhone 5s i födelsedagspresent. 
Maj 
Köpte ett av mina bästa köp mitt sminkbord/skrivbord. Såå nöjd!
Juni 
Skolavslutning och jag hade ett såå roligt lov att se fram emot.
Juli ♥
Åkte på sommarsemester med familjen och Idas familj. Först ner till Paris och sedan ner till Barcelona. Såå underbart, vill bara tillbaka 
Augusti ♥
Lovisa fyllde 14 år så jag Jonna och Matilda fixade brunch hemma hos mig och överraskade henne. Såå mysigt!
Semptember 
Beställde hem ett par johnny bulls och kan inte säga något mer än att jag älskar denna skor!!
Oktober 
Det blev höst, löven ändrade färg, det regnade och jag fick användning av mina hunters.
November 
Min dröm gick i uppfyllelse, jag och familjen åkte ner till USA. Såå underbart land, vill inget annat en att åka dit igen. 
December 
Julafton är alltid den bästa dagen i december, eller till och med på hela året om ni frågar mig. Träffa släkten, äta julbord och öppna en massa fina julklappar, åh!

Nyklippt

Om ni kollar på det där strecket på koftan längst ner på bilderna så ser ni längdskillnaden
 
Hej på er! Har tagit det rätt lugnt hela förmiddagen. Suttit och kollat en massa på youtube, har suttit och kollat på youtube hur mycket som helst under detta lovet. Någon mer än jag? Iallafall så åkte jag och några tjejer får laget och spelade lite fotboll och sedan åkte jag och klippte mig. Innan har jag ju haft håret som typ ett U längst ner, men denna gången klippte jag helt rakt. Vilket tyckte ni bäst om? Före eller efter? Ikväll har jag varit uppe hos lollo en sväng. Godnatt sötisar!  

Favoritljus ♥

Detta gulliga rosa ljuset fick jag en dag i paketkalendern vi hade hemma. Detta ljuset tycker jag är lite likt yankee candle ljusen, men detta är från ullared och är troligtvis mycket billigare. Detta ljuset luktar typ jordgubbar och socker tycker jag. Luktar verkligen supersött och gott. Ska verkligen köpa fler nästa gång jag åker till ullared ♥

Atm:

Sitter i bilen påväg hem från Halmstad just nu. På morgonen idag kom mormor och morfar och hämtade mig så åkte vi först till Ullared. Köpte bara lite små grejer, inget speciellt. Efter det åkte vi till Halmstad och kollade till mormor och morfars stuga och nu sitter vi i bilen påväg hem. Supermysig dag! 

Outfit ♥

// skjorta från abercrombie & fitch // jeans från jc // boots från johny bulls //
 
Tog egentligen dessa bilder förra veckan när min kompis Elina var och hälsade på, men glömde sedan att lägga upp dem. Men bättre sent än aldrig ♥

Äntligen lite snö ♥

I förgår när jag vaknade upp var det helt vitt ute. Åh, blev helt chockad. Så ljust och fint det blev. Så gick ut och fotade en liten sväng på förmiddagen. Synd bara att snön kom tre dagar försent, hade varit helt perfekt om den hade kommit på natten till julafton! Har ni någon snö där ni bor? 

Winter outfit ♥ (utomhus)

// jacka från abercrombie & fitch // mössa från tessie // vantar från stadium // skor från johny bulls //
 

USA ♥ resan dit

Ni vet för typ 1 månad sedan var jag ju i USA och på vägen till USA filmade jag in en video till er. Sen har det varit så mycket sen jag kom hem från USA i skolan, jobb och allt som ska fixas inför julen, så jag har helt enkelt inte hunnit. Sen ikväll la jag upp videon på videofyme men då kom den inte upp på bloggen. Vet inte om det är någon ny uppdatering eller något men det funkade iallafall inte för mig. Men ni får jätte gärna kolla på videon på denna läken här -  https://app.videofy.me/juliasvensson  eller klicka på bilden här uppe eller så kan ni bara gå in och följa mig. Jag heter bara juliasvensson där. Så gå in och kolla på videon nu! Puss 

En doft av julen ♥

 Detta ljuset har verkligen varit en favorit under julen. Luktar kanel och ingefära, luktar såå julit. Själv tycker jag det mest luktar papparkaka. Passar verkligen julen såå bra. Åh vad gott det luktar!

Frost fick vi iallafall ♥

Ask

Hej på er! Ville bara säga att nu efter typ 2 år från att alla andra skaffat det så har jag skaffat ask. Eller jag hade egenligen ett ask konto för typ 1 år sen men nu har jag gjort ett nytt. Tänkte att det är superbra att ha ett ask konto ihop med bloggen då ni kan fråga saker om bloggen eller om mig eller vad som helst. Ni hittar min ask här eller om ni klickar på bilden! 

Julafton och juldagen ♥

Några bilder från julafton hos farmor
Hade ni en bra julafton igår? Själv var min julafton såå himla bra. Är såå tacksam och nöjd för alla fina julklappar jag fick. Var så mysigt att träffa släkten och äta god mat. Vilken var eran bästa julklapp? 
 
Juldagen (alltså dagen som varit idag) har varit en väldigt skön och mysig dag. Fixade lite med julklapparna jag fick igår och har mest tagit det lugnt. I eftermiddag gick jag till lollo och efter en stund kom Matilda. Så har precis kommit hem nu. Hoppas eran juldag varit superbra. Puss och kram 

Hitta mig på sociala medier

 
Instagram - juliasvensson00
 
Snapchat - jullaan00
 
Twitter - juliasvensson09
 
We ♥ it - jullan00
 
kik - jullan_gullan (namnet är från 4 år tillbaka så ingnorera, haha) 

God jul ♥

Kan inte fatta att det är JULAFTON IDAG (!!!!) Julafton är helt klart den bästa dagen på hela året. Till och med bättre än födelsedagen, haha. Alla är så glada, man får träffa släkten och alla andra, äta julbord och det bästa som finns öppna julklappar. Åh vad jag älskar julafton!! Ville iallafall bara säga att ni får ha en grym julafton underbara läsare! God jul  

Dag 24 - Det bästa med julafton?

 
Förutom att träffa släkten och äta kötbullar på julafton är paketen de alldra bästa tycker jag, kommer aldrig bli för gammal för det! 
 
Idag är det julafton och det betyder att denna utmaningen redan är slut. Vad tycker ni om att jag har haft en sån här utmaning såhär som en liten nedränkning till julafton? Själv tycker jag det varit väldigt kul att göra det! Önskar iallafall er god jul mina fina läsare! Pussar ♥

Min julafton ♥ 2014

 
Tänkte berätta lite för er hur min julafton alltid firas. Alla har ju liksom olika traditioner så jag tänkte berätta hur min julafton brukar vara.
 
Dagen innan på kvällen åker jag och familjen till min farfar och Christina. Vi äter julbord, öppnar julklappar och har det alltmänt mysigt. På morgonen när jag vaknar hemma öppnar jag såklart julstrumpan, kollar på julkalendern osv. Äter god frukost med familjen och sedan är det dags att öppna julklapparna som bara vi i familjen ger till varandra. Supermysigt att öppna i pyamas på morgonen, åh! Efter det kommer jag och några kompisar åka på julgudstjenst i kyrkan då vi måste gå på en julgudstjenst inom konfan. När jag kommer hem från den åker jag upp till farmor och Mats och fira jul med släktingar från pappas sidan. Där äter vi jubord, kolla på kalle anka och öppna ännu mer paket. På kvällen sen ska vi till sista julklappsutdelningen hos mormor och morfar där alla kusiner och andra släktningar är och såklart öppna julklappar där också. Så kommer min julafton se ut i år och alltid har sett ut. Hur firar ni eran julafton? ♥

Dag 23 - Något på din önskelista?

 
 
Högst på önskelistan 2014
Har velat ha denna kameran så länge och den står fortfarande kvar på min önskelista. Kommer aldrig få den och den går inte ens att köpa i Sverige längre, men man kan ju alltid önska, haha!

Senaste dagarna ♥

Lördag Hade en sjukt skön juldag. Vakade runt 10 tiden. Åkte och fixade mina sista julkallpar, slog in dem och nu är jag helt färdig med julklapparna för i år. Såå skönt!! Sedan var det dax för lite julbak. Bakade Rocky roads, fudge, en kola, pepparkakor och knäck. Var så mysigt att baka så mycket olika julgodisar, åh vilken julkännsla! I slutet av dagen julstädade jag mitt rum. Satte upp lite tomtar, dekorerade några ljus med fake snö osv. Såå bra dag!!
 
Söndag ♥ Klockan elva kom min kompis Elina från Kristanstad hit. Vi fikade på julgodis, fotade och kollade på en serie. Supermysigt!! Efter det åkte jag upp till Lollo en sväng. På kvällen sen klädde jag granen hos min mormor och morfar, traditon haha. 
 
Måndag ♥ Jobbat HELA dagen på önska ik form med Lovisa. Superbra att tjäna lite pengar nu i jul! Har också varit på årets sista fotbollsträning. 

Dag 22 - Någon du brukar byta julklappar med?

Lovisa