Bestii❤

Imorgon så åker min fina bästis utomlands. Hon ska åka till Barcelona. Så avensjuk jag är! Jag vill också åka utomlans och särskilt till Barcelona. New York och Barcelona är två ställen jag verkligen vill åka till! Hoppas du får  super bra dagar lollo! Kommer sakna dej, Puss

Dansuppvisning på stan❤

Hej Hej
 
Kom nyss hem från stan. Lollo skulle köpa lite nya linnen så då följde jag, Jonna och Stina med henne. Nu ska jag byta om till danskäder för vi ska ha uppvisning på stan. Ska bli jätte kul. Förra året när vi skulle ha dasuppvisning på stan spö regnade det. Men idag är det ju super fint väder och väldigt varmt. 
 
Idag i skolan så hade vi vår sista SO, Bild och tyska lektioner i 6an. Kan verkligen inte fatta att jag redan har gått ut 6an. Det har verkligen gott sjukt fort och snart börjar jag 7an. Kul Kul!
Så på tyskan fick vi bara kolla på film och fika. Mums
 
I morgon ska jag och Jonna åka till liseberg! Så kul! Men då kommer det inte bli så mycket bloggning. Men jag ska försöka så gott jag kan. Men jag vill bara att ni ska veta att det inte blir mycket bloggning i morgon då.
 
Ha en fortsatt bra fredag! Puss Puss

Dagens outfit! ♥

Linne = Cubus
Schorts = Kapahl
Skärp = H&M (tror jag)
 
 

Torsdag❤

Hej finisar!❤ Idag i skolan fick vi sluta klockan 13:00 igen för vår engelska var inställd för vi lärare var sjuk. Det var fett skönt. Efter skolan åkte jag och köpte en Victoria Secret body mist och en body lotion. Dom luktar så sjukt gott! Älskar dom verkligen. Men nu ska jag inte köpa några fler på ett tag. För nu har jag rätt många, så får vänta lite nu. Sen åkte jag hem till min famor och åt jordgubbar och glass. Mys!
 
 
Men nu ska jag göra min svenska läxa. Jag ska läsa en ut en bok och det är ju inte så kul. Men tror jag ska gå ut och sätta mig i skolen samtidigt. 
Ha det bra. Puss! 

Lerdala❤

Nu har jag kommit hem från en sjukt rolig kväll i lerdala med klassen. Vi har paddlat kanot, badat, grillat, hoppat stutsmatta, åkt linbana och bara myst. Det har varit super kul att bara vara där och springa runt. Men jag måste säga att paddla kanot var det roligaste! Det var fösta gången för mig, haha men nu har jag lärt mig hur man gör det med. ❤

 

Klassfest❤

Hej Hej! 
 
Jag hade precis suttit och skrivigt ett super långt inägg men allt bara försvann. Sur man blir. Men idag har jag iallafall varit i skolan och haft en dag med bara klassen och klassföreståndarna. Vi har fikat, haft evighets stafett, kollat på fimler osv. Det var super kul!❤ Efter skolan var jag med lovisa och vi övade på SO provet som vi har tills i morgon och sen bakade vi kärleksmums. Nu ikväll ska vi har klassfest med klassen, familj och klassföreståndere. Kommer bli super kul! 
 
Hoppas ni haft en bra dag. Det har jag iallafall!❤
Puss och Kram

Skolavslutningsskor

Nu har jag precis varit med mamma på stan igen. Fast inte i Jönping denna gången, haha. Men igår så letade jag igentligen efter ett par skolavslutningskor men hittade inga. Så idag jag jag ner på stan och hittade ett par söta ballerina skor för bara 99 kr. Perfekt!

Jönköping!

Hej Hej!
 
Nu har jag precis kommit hem från A6. Har varit där med mamma sen jag slutade skolan idag. Jag köpte inte så mycket denna gången, men jag köpte lite iallafall. Jag köpte 3 linnen. Två vita och ett grönt. Jag behövde nya vita linnen för jag använder det rätt ofta och mina andra är inte ens vita längre, hihi. Sen fick man det 3 på köpet så då fick det bli ett grönt. Sen köpte jag ett Torr Shampoo på H&M. Det är jätte många som jag vet ha det och alla säger att det är super bra. Sen köpte jag också lite nya tofsar på H&M och lite annat smått och gått. 

Lyckad match till slut!

Nu har jag precis kommit hem från fotbollsmatchen i Hultsjö. När vi kom dit så började det med att dom också vita och blå som vi är så vi fick vara röda istället. Fösrta halvlek gick inte bra för mig. Jag fick skit ont i mitt knä. Vet inte vad som hände gjorde bara skit ont. Men jag fick iallafall springa in och vila mitt knä hela första halvlek. 
Men sen skulle jag testa spela i andra halvlek och det gick mycket bättre med knät. Så jag fick spela hela andra halvlek och lyckades köra ett mål. Super kul! Vi vann med 4-0. Super bra kämpat tjejer!

Morsdag

Hej finisar! 
 
Nu har jag precis firat min mamma. Hon fick ett par öronhänge och en handväska av oss. Vid halv ett ska vi gå bort till min mormor och morfar och äta mat och fortsätta fira morsdag. Mina kusiner kommer också dit. Kul! 
I efter middag ska jag spela fotbollsmatch mot Hultsjö. Vi har alldrig mött dom innan så det ska bli jätte kul.
 
Ha en bra morsdag allihopa och fira era mammor nu, haha.
Puss Puss

Lördags mys❤

 
Nu sitter jag och min familj i båten och myser. Vi kom hit nu ikväll och ska ta en tur i båten. Vi ska äta lite god kvällsmat här och bara mysa. Det är blå himlen och varmt ute. Så skönt!❤ Har verkligen varit en super bra dag idag! Först mannekänguppvisning på stan och sen köpte jag ju Victoria Secret med Lovisa och jonna och nu mys i båten. Kan det va bättre? 
 
Hoppas ni också haft en underbar lördag!
Puss och kram❤

New in! ♥

Hej Hej!
 
Idag var jag på mannekänguppvisning. Jag och Matilda gick modeller för en affär i stan. Det va super kul men det gick väldigt snabbt. Sen åkte jag hem från stan och direkt när jag kom hem ringde Jonna och Lovisa och undrade om jag kunde åka ner till stan igen. Så jag åkte ner dit igen. Jag köpte en Victoria Secret Body Mist. Har viljat ha en sån jätte länge så nu äntligen har jag det. 
 

Dagens inspo❤

Friday!

Hej på er!
 
Dagen idag har varit superbra. Jag var i skolan och det känndes som det gick ovanligt snabbt. Jag cyklade hem. Var hemma och bara myste lite. Sen fixade jag min morsdag precent till mamma som hon ska få på söndag då det är morsdag. Sen åkte jag ner till min mormor och var där och faíkade lite. Gott! 
Om en stund ska jag följa med mamma, pappa och min lillebror och lägga i båten. Så det blir säket en liten tur på sjön. Sen ikväll blir det säcket Lets Dance.
 
Ha en superbra fredagkväll finisar!
Kram

New IPhone!

Hej Hej!
 
Är värkligen super glad idag. Först så hade vi sov morgon till nio det var super gött. Jag hade fyra lektioner och slutade kvart i två. Jag cyklade hem och mamma sa att min mobil hade kommit. Blev värkligen super glad! Så vi åkte ner till Telia och hämtade den. Jag fick en helt ny Iphone för det gick inte och laga den knappen. Men det är ju samma Iphone 4S och vit exakt som jag hade innan. Sen gick jag en stund på stan med mamma också. Nu sitter jag och lägger in massa appar på mobil och har gjort det sen jag kom hem. Nu ska jag fortsätta att lägga in alla kontakter och sånt. 
 
Ha det bäst! Puss

Sommar♥

Var ute och fotade ute en stund. Stutsmattan är uppe och äppelträdet och päronträdet är i full fart. Så härligt. Det var 20° ute och sol halv nio. Nu äntligen kommer sommaren. 

Onsdag ❤

Hej hej!
 
Nu har jag precis kommit hem från skolan. I slutet nu hade vi vårat musikprov. Det var faktist inte så svårt som jag trodde. Nu ska jag göra min matteläxa, no läxa och sen tyska läxa. Mindre kul. Men vid fem blir det fotbolls träning och det är ju super kul! 
Hoppas ni haft en bra onsdag! Puss❤
Black and white❤

8-0

Hej Hej!
 
Idag är det ju tisdag som alla nog vet. Dagen började med att jag cyklade till skolan. Slutade tjugo över tre då jag cyklade hem och gjorde mig redo för fotbollsmatch mot Ljungby. Matchen gick riktigt bra. Det blev 8-0 till oss. Bra kämpat tjejer!
När jag kom hem övade jag på tyska glosorna som vi har tills imorgon. Sen övade jag en liten stund på musik provet tills i morgon. Hoppas det går bra!
 
Förlåt att jag inte har uppdarerat något innan idag men jag och haft fult upp hela dagen och sen har jag ju ingen mobil. Så då kan jag ju inte heller blogga från mobilen.
 
Kram

(Bild från förra matchen) :)

New Nails♥

Kommentarerna♥

Hej Hej!
 
Nu sitter vi i skolan och har håltimma. Ska öva på Musik provet som vi har på onsdag. Men på lunchen var jag och några kompisar och köpte mackor, haha vi var jätte hungriga för det var blodpudding i skolan idag. Inte min favorit! Efter skolan blir det fotbollsträning och sen läxor igen.
Vad ska ni göra idag finisar?
 

Juste jag vill bara säga tack till min statistik och mina kommentarer. Lite kommentarer börja komma in på nästan varje inlägg. Super kul! Tack Tack sötisar! 
Ha det bäst!
Kram
(Nyvarande profilbild på facebook) :)