Nyårsafton ♥

Hej på er! Har precis fixat mig nu för vi ska bort ikväll. Ska till våra kompisar som vi alltid firara nyår med. Superkul! Vi kör varannat år, så detta året ska vi vara hos dom. Jag önskar iallfall er ett superbra start på det nya året med vänner och familj. Vi ses 2014! Älskar er alla!

Sammanfatta året med bilder ♥ 2013

Januari 
Som jag tror att alla ni också gjorde fösta dagen på året i Januari, är ju att smälla en massa fina raketer ute. Det gjorde iallfall jag första sekunden på året 
Februari 
Jag skaffade min första blogg på blogg.se och jag tycker det är precis lika kul som när jag började med bloggen. Så snart fyller bloggen 1 år, haha!♥ (så såg min första header ut)
Mars 
Min lilla lillebror fyllde 10 år!
April
Jag fyllde 13 år och fick min första sysstem kamera. Var hur glad som helst och fotade hela tiden. Älskar fota!
 Maj
Det blev vår och jag var ute hela tiden och knäppte några bilder på alla blommor som hade kommit, haha.
 Juni
Det blev sommar och jag var ute väldigt mycket och tog en massa fina sommarfoton ♥ Åh saknar sommaren!
 Juli
Jag, familjen, Ida och hennes familj åkte utomlands med husvagnarna ner till Italien där vi stannade i 2 veckor. Så mysigt!
Augusti
Vi hade kräftskiva med våra vänner och jag fick träffa min fina kompis från Kristanstad. Vi åt hur mycket kräftor som helst, haha. Jag älskar kräftor!
 September
Det blev höst och alla löven började falla och var superfina! Så jag tog ut mina Vicotria Secret bodymistar och påsen och tog en massa foton på dom i löven.
 Oktober 
Jonna fyllde 13 år och vi ordnade en överaskning för henne där vi åt pizza och bara myste med finaste vännerna
 November
Snön kom och det snöade supermycket. Men precis när det blev december töade all snö bort och sen var det det bara slask kvar. Sen har det inte varit någon snö och var inte ens det på julafton. Så tråkigt!!
 December
Det blev sedan sista månaden på året. Firade blad annat julen och fick jätte många fina julklappar. Blev nöjd med allting. 
 
 
2013 har verkligen varit ett superbra år med både familj, vänner, släkt och allt! Hoppas att 2014 också blir ett lika bra år fast ännu bättre! Gott nytt år alla fina!♥ Kram på er!
 
 

Nyårs naglar ♥

 
När jag var i Ullared köpte jag ju ett silver nagellack som jag tänkte ha nu till nyår. Köpte det speciella  nagellacket så jag skulle kunna gör det med maskinen. För  det är mycket roligare och fixa med naglarna i masinen jag fick i julklapp tycker jag. Silver/glitter naglar till nyår tycker jag är supersnyggt eftersom det är en nyårsfärg. Har ni målat era naglar inför nyår?

Shopping ♥

Var på stan en sväng idag och hittade en massa bra saker. Hittade blandannat detta Essi nagellacket, superfint tycker jag. Det är faktiskt mitt första essi nagellack och alla säger att det är så himla bra så därför köpte jag det. Hittade också vanliga basic t-shirts, en svart och vit. Sen också ett par vantar, underkläder och ett par mörka jeans. Har letat efter ett par mörka jenas jätte länge och äntligen hittade jag det. 

Vad jag köpte i Ullared

Fick ju en nagellnamasikn i julklapp, så när jag var i Ullared passade jag då på att köpa lite saker till den. Köpte först en rengöring till den, har inte kvar så mycket i den jag har nu så passade på att köpa en till. Sen ville jag också ha glitter nagellack till nyår. Så då köpte jag ett vanligt glitter och ett som är lite mer brunt glittrit. 
Tuggumin går ju alltid åt! I Ullared kostar dom typ 5 kr styck så varför inte? Älskar även domma, såå goda!
Hittade också en ögonfransböjare. Har inte haft någon innan och ville testa och se om det hjälpte. Hjälpte verkligen! Mina fransar såg mycket längre ut, så det var perfekt!
Sånt här går ju alltid åt! Dock andvänder jag inte pands och nagellbortagning längre eftersom jag har min dip in remover. Men det funkar ju inte att doppa ner tårna i det lilla hålet på dip in rempvern, så köpte en flaksa också.
Hittade också denna ögon make-up removern. Den är verkligen superbra och väldigt smidig!
Jag har aldrig haft en hår olja innan, men jag täkte fakiskt att jag skulle testa och se hur mitt hår blir med det. Därför köpte jag så liten för att bara testa först.
Sen hittade jag dessa kuddar och matchande filten till. Älskar färgen! Har letat efter en kuddar och en filt som jag kan ha på min säng jättelänge nu. Ville ha exakt denna färgen, men egenligen var det inte det mönstret jag ville ha, men det funkar så har det som tillfälligt!
 Efter Ullared så åkte vi ju vidare till Halmstad. Stack in på Cubus och hittade detta linnet. Tycker inte att själva linnet är så snyggt eller trycket på linnet. Men jag ska ha det under någon stickad tröja så att volangerna på linnet går ner under stickade tröjan. Svårt att förklara men det kanske kommer någon outfit bild någon gång på det. Tycker att det är så snyggt att ha det så! Love it!! 
Denna hårborsten hittade jag på kicks för 179 kr. Har velat ha denna borsten såå länge. Men eftersom jag inte bor i någon stad när dom har kicks så har jag inte kunnat köpa någon. Älskar denna hårborsten!! Den är så himla bra! Hittade också ett EOS läppbalm på kicks som jag också ha velat ha såå länge. Men självklart va den rosa slut så därför ska jag vänta.
 
Det var allt jag köpte i Ullared och på stan i Halmstad. Är nöjd med allt, men hårborsten är jag nog nöjdast med! 
 

Söndags outfit ♥

♥ Svarta jeans från Lager 157
♥ Underlinne från Cubus
♥ Stickad tröja från JC
♥ Klocka från Daniel Wellington

Första glossyboxen ♥

Fick ju en premunation på glossybox av min farfar i julklapp i ett halv år. Ville först testa lite hur det är med glossybox och se hur det är därför önskade jag ett halvår. Denna gången är jag jättenöjd med alla produkterna. Alla tycker jag verkligen superbra.
 Fick denna krämen eller vad man ska kalla det till håret. Det ska ge mycket volym och det tycer jag faktiskt det gjorde. Älskar hår produkter så det var superbra!
Sen fick jag ett par lös ögonfransar, hahah! Kommer inte direkt gå runt med dom, men tänkte ändå att jag skulle testa dom!
Sen fick jag denna maskaran. Den är jätteliten och gullig. Denna tror jag jag kommer ha mycket när jag ska åka bort för den är perfekt storlek för det!
Detta nagellacket fick jag också. Det är vinrött och jag har verkligen letat efter ett vinrött nagellack hur länge som helst så jag blev jätteglad! Det ser svart ut men om ni kollar längst upp på på nagellacket ser ni kanke att det är vinrött. Tycker iallfall det var superfin färg!
 

Sleep over

Hej på er! Runt halv 12 tiden idag kom Elina till mig. Hon har stannat här hela dagen och vi har spelat kort, haha, fotat, tittat på TV och bara tagit det lugnt. Ikväll blir det nog att vi ska se en film. Elina ska sova här inatt så vi har precis hämtat hennes saker. Ha en superbra fortsatt kväll så hörs vi! Puss 

Julklappar 2013 #del 4

Dusch tvål, schampo, balsam, kräm
Detta var bara lite små saker till håret och kroppen. Men verkade faktiskt vara rätt bra saker, så det var bra.
Morgontofflor
Fick ett par supersöta morgontofflor. Har sett dessa innan och tycker dom är supersöta! De är också väldigt gosiga.
Glassbok
Denna glass boken visste jag redan att jag skulle få för min farmor köpte denna utav mig när jag sålde jultidningar. Men det står faktiskt väldigt bra och enkla glass recept i denna.
Badskum
Haha, fick detta jättestora badskummet. Kommer att räcka i flera år, haha. Men det luktar supergott!
"Dusch blomma" & kräm
Vet inte vad detta heter men själv kallar jag detta n dusch blomma. Men ni ser ju på bilden var det är så spelar ingen roll. Sen fick jag även en kräm från LdB.
Ipad skal 
Åh jag älskar detta Ipad skalet. Superfin rosa färg! Också ett väldigt bra skal som skyddar hela Ipaden. Hade inget skal till ipaden innan så det var superbra!
 Plånbok 
Fick även denna plånboken från björn borg. Supersnygg!
Nagellack och nagellacks saker 
Fick 3 superfina negellack till nyår. Sen fick jag även en massa andra saker till naglarna. Superbra! Älskar ju att göra naglarna så passar mig perfekt!
 Örhänge och halsband 
Fick dessa supersöta örhänge och halsbandet från edblad. 
 Victora Secret Pure Seduktion 
Fick ingen bra bild på denna, men tror att många vet vilken den är. Luktar sjukt gott!
Daniel Wellington klocka
Bästa julklappen från farmor är helt klart denna klockan. Sååå snygg!
 
Detta var alla mina julklappar från farmor och Mats. Fick mest småsaker men var ju för jag fick klockan och den är ju rätt dyr. Men blev superglad över allt :)
 
 

Ullared

Dagen började med att gå upp och göra sig i ordning inför Ullared. Min mormor och morfar har stuga nere i Halmstad så dom åker alltid och kolla till den efter jul. Så på vägen till Halmstad ligger ju även Ullared, så då följde jag och mamma med för att gå in på Ullared. Hittade en massa bra så grejer som var behövligt! Efter det så åkte vi vidare till Halmstad där vi även gick på stan. Hittade lite där också! Sen kollade vi till stugan och sen begav vi oss hem igen. Är nöjd med allt jag köpte denna gången. Om ni vill kan jag visa vad jag köpte? Ha en bra kväll finisar!

Julklappar 2013 #del 3

Parfym 
Fick en perfym från Victoria Secret som heter back to pink. Luktar verkligen supergott!!
 Bäddset
Detta bäddsetet fick jag också. Tycker att det är såå himla fint! Det har så himla fina rosa färger i det! Love it!
 Smothie recept
Fick denna boken som handlar om olika recept för spoothie. Faktiskt jättebra. För när jag kommer hem efter skolan brukar jag göra smoothie och jag gör alltid samma smoothie hela tiden så behöver faktiskt lite nya recept.
 Pyjamas
Alltid bra med pymajasar, hahah!
 Rosa termobyxor.
Dessa ska jag ha när jag åker skidor. Ska iväg till Björnrike på sportlovet så det var perfekt! Skulle vilja ha en vit eller färgglad jacka till. Men jag jag inte hittat det.
 Blommigt ipadskal 
Detta var den sista saken jag fick av min mormor och morfar och det var ett superfint blommigt ipad skal. 
 
Det var allt jag fick av mormor och morfar. Är supernöjd med allt.
 
 Presentkort från Åhlens 
Detta presentkortet fick jag av mina kusiner. Det är ett presentkort från åhlens på 250 kr. Superbra!
 
 
Sen fick jag även 300 kr av min gammel morfar som också var där. Pengar går ju alltid åt, haha!
 

Annandag jul

Hej hej finisar! Har eran dag vait bra? Min har varit superbra! Började med att jag vaknade vid 10 och sen följde jag med mamma och handlade. På eftermiddagen kom Lovisa till mig coh vi har tagit det rätt lungt. Om en timme ska vi ha gäster. Våra kompisar från Krsistanstad och Göteborg kommer hit ikväll. Ska bli jättekul! Vad ska ni hitta på ikväll?♥ 

Julklappar 2013 #del 2

Depend gellack
Detta är helt klart en av dom bästa julklapparna jag fick i år. Det är en nagellmaskin som gör naglarna typ tjockare eller vad man ska säga. Det blir typ som när man gör det hos en tjej och gör naglarna (vet inte vad det heter). Men det blir verkligen superfint! Passar mig perfekt som älskar fixa naglarna, haha!
Gellack nagellack
Detta är då speciella nagellack som man har till nagellmaskinen då. Det är ju kul med lite olika färger så man inte ha samma nagellack hela tiden så fick några till. Ska köpa några till sen för vill ha några andra färger också, haha.
Nagelfil och ett till gellack.
Haha ännu mer nagellsaker. Fick en nagelfil, alltid bra att ha. Sen fick jag också ett mintgrönt nagellack som också är till maskinen.
Rosa läppglans 
Detta är verkligen ett superfint rosa nagellack. Så himla fint! Det är från Maybeline New York.
Skridskor hjälm
Fick också en vit skridskor hjälm. Åker nästan aldrig skridskor förutom med skolan. Men det är ju fint med en vit skridskohjälm.
Pyjamas
Denna pyjamasen tycker jag var hur fin som helst. Tänker på Victora Secret när jag se den, haha fast det är det ju idag.
Locktång 
Denna locktången är huur bra som helst. Blir verkligen jättefina lockar av den! Såå bra!!
Silver klocka
Fick också en silverklocka. Har velat ha en jätte länge för tycker det är så snyggt! Passar till allt!
Kofta
Detta var det ända klädersplagget jag fick (förutom pyjamasarna och kläderna som jag ska få från USA sen). Den är supersnygg till ett par vanliga jeans. 
 
Deta var  allt jag fick av mamma och pappa (har säker glömt något). Fick också lite pengar också. Men är iallfall supernöjd med allting!
 
 Var även och tomtade hos mina grannar. Så jag fick denna chokladasken och sen fick jag 100 också. Jättesnällt!
 
 
 

Bra dag ♥

Från flera år sen på julafton♥ Liten flicka
 
Hej på er finisar! Idag har det varit en riktigt typiskt dagen efter julafton dag! Brukar alltid vara hemma och städa iordning julklapparna, städa rummet och testa de nya julklapparna. Har lyckast att rensa lådor, stor städa hela rummet, testat lite med dom nya julklapparna, och fixat en massa med bloggen. Perfekt!
 
Som ni kanske se så har jag börjat med att lägga upp vad jag fick av alla i julklapp. Kommer att lägga upp olika delar för jag var ju hos mormor och morfar och fick julklappar av dom och sen av familjen osv. Kommer att komma upp ett inlägg varje dag om mina julklappar till den 28. Kommer säkert att missa någon julklapp, men det spelar inte så stor roll. Så jag försöker att ni kommer se allt jag fick i julklapp. Vad tycker ni om det?

Julklappar 2013 #del 1

Mössa
Fick denna mössan. Önskade mig den så trodde nästan jag skulle få den, haha. Den är sååå snygg! Helt klart en ny favorit mössa!
 Glossybox 
Fick även en premunation på glossybox i ett halv år. Kanske kan göra ett annat blogginlägg och visar var det är i den också.
Mynt, haha!
Vi har typ en tradition att vi får ta en näve mynt i en skå farfar har. Haha blir ju inte så mycket pengar för man får jag bara ta en näve. Men denna gången fick jag faktiskt ihop 198 kr, så det var ju rätt bra!
 
Detta var det jag fick av min farfar en så länge. Men min farfar ska till USA annandag jul så då fick jag som julklapp att han ska köpa kläder till mig när han är där nere. Så det kommer komma upp på vad jag fick sen när han har kommit hem. 
 

JULAFTON ♥

 
Julafton!!!
 
 
Shiiitt! Kan inte fatta att det är julafton idag! Är hur himla glad som helst!! Träffa släkten, äta julmat och öppna en massa precenter. Åh vad kul!! Enligt mig är detta helt klart den bästa dagen på året! Tycker till och med att den är bättre en min fördelsedag, hahah. Hoppas att alla ni underbara läsare får en grymt bra julafton! Älskar er allihop! God jul♥

Dan före doppare dan ♥

 Nu har jag tagit fram min julstrumpa och så har ja bara en chokladbit kvar av min chokladkalender. Nedräkning, haha!
 
Hej finisar! Denna dagen går man alltid runt och bara väntar hela dagen. Men jag har faktiskt hunnit mer lite saker iallfall idag. Började med att jag följde med mamma på stan för hon skulle fixa lite ärender. Sen stack jag hem till Jonna en snabbis och tog någota kort. Efter det så gick jag till mormor och morfar och lämnade mina julklappar där under granen. Sen gick jag hem och åt lunch. På eftermiddagen åkte jag till farmor och lämnade julklapparna där. Sen stack jag till Lovisa en sväng och sa god jul och så, hahah. Ikväll blir det åka till farfar och Christina och öppna dom första julklapparna, såå spänd! Ha en bra kväll allihopa! Puss och Kram♥

Min julafton ♥

Hej på er! Efter som att det är julafton imorgon så tänkte jag berätta lite hur jag gör på julafton. Ikvällen innan (alltså idag) går vi till Farfar och Christina. Vi är där sen hela kvällen och öppnar julklappar från farfar och Christina och sen äter julmat osv. Sen på julaftons morgon så öppnar jag presenter med familjen, jag mamma, pappa och Viktor. När klockan är runt 12 tiden åker vi på middag till mormor och morfar där även mina kusiner, deras föreldrar, och min  gammelmorfar är. Så öppnar vi också presenter som är från mormor och morfar och kusinerna. På kvällen åker vi vidare till farmor och Mats där vi öppnar sista presenterna. Så ja, så ser min julafton (och dagen innan i) ut. Ville att ni skulle veta det för annars kommer ni inte förstå någonting hur jag fira min jul på julafton, haha. Hur firar ni er jul?♥ 

Ischoklad ♥

Förlåt för jättedåliga bilder...
 
Idag har jag gjort mitt sista julgodis. Blev så sugen på att göra ischoklad så jag gjorde det. Innan har vi köpt ischoklad men jag ville testa att göra det själv. Superenkelt och supergott! Dock fick jag lägga i ischokladen i knäckformar för när vi var och handlade idag så fanns det inte någon stans ischokladformar, dom var slut överallt. Så det fick bli knäckformar istället. Men dom blev faktiskt supergoda!♥ 

Vinnare av veckas bloggläsare ♥ Karolina

Vinnare av veckans bloggläsare blev denna gången Karolina. Hon är en tjej på 14 år som bor i Helsingborg. På sista tiden har hon varit superaktiv här! På hennes blogg hittar man blandannat tips, vardag, fina fotagrafier och mycket träning. Jag tycker hon har en superfin blogg! Grattis Karolina!♥ Klicka här eller på bilden så kommer ni till hennes blogg.
 
Förlåt för att det inte kom ut någon veckansblogg förra söndagen. Det var samma personer som var aktivast som redan har vunnit. Därför blev det ingen förra veckan.